7 dingen die alleen the super stylish doen!

Er zijn zat leuke meiden die er stylish uit zien. Die rond paraderen in de mooiste kleren, de nieuwste it items. Niet iedereen kan zich onderdompelen van top tot teen in dure kledingmerken. Toch kan je een super stylish girl herkennen. Herken jij je zelf er in? Of een vriendin?

Je bent super stylish als je:

  • Niet altijd de laatste trends volgt;

Deze meiden weten dat trends leuk zijn. Leuk voor een verandering en houd de boel in leven. Toch vertrekken trends bijna net zo snel als dat ze er zijn. Alleen the super stylish weten dat een trend niet alles is, en gaan dan ook alleen mee met de trend als het echt bij hun past!

  • Weet dat labels niet belangrijk zijn;

Iedereen droomt van mooie designer tassen en schoenen. Toch weten the super stylish dat labels niet alles zijn. Het gaat uit eindelijk om wat je draagt, en hoe je het draagt. En niet waar je het hebt gekocht!

  • Er altijd net een little less done uitziet;

Daarmee bedoel ik dat ze niet altijd alles uit de kast halen. Ze hebben hun zelf vertrouwen en hun it-aura. Zo dragen ze messy waves met een chic outfit. Of slip-ons onder een jurkje terwijl de andere meiden op hakken lopen.

  • Weet hoe jij je moet stylen;

Niet iedereen kan zich aan 1 stijl houden. The super stylish weten wat ze leuk vinden en wat hun stijl is.

  • Never ever copy, they get inspired;

De nieuwste streetstyle looks zijn helemaal hot. Ook met eindeloos inspiratie op Pinterest blijven ze true aan hunzelf. Nooit, maar dan ook NOOIT kopiëren zij een outfit. Geïnspireerd worden is prima, kopiëren niet.

  • Niet bang bent voor onbekende winkels;

Zelfverzekerd is een belangrijke eigenschap, met die zelfverzekerdheid durven ze elke winkel in te stappen. Er is niet één winkel die ze niet aan kunnen! The super stylish kunnen in elke winkel wel een tof item scoren wat past in hun kast.

  • Never ever dezelfde combinatie aan hebt.

Duidelijk. Nooit dezelfde look die nog een keer voorbij komt dragen. Ze blijven zichzelf uitdagen en stellen hun creativiteit op de proef!

En… ben jij één van de gelukkigen die super stylish is?

Liefs,

Joy


Meer artikelen lezen van Joy? Neem dan een kijkje op haar blog!
Of volg haar op Instagram!

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment