Door middel van verschillende artikelen & blogs wil ik jullie op de hoogte houden over diverse onderwerpen. Dit kunnen reviews, hotspots, reistips, tips&tricks maar ook interviews met superheroes zijn. Nu denk je misschien ‘superheroes’? Ik heb voor die benaming gekozen omdat het stuk voor stuk personen zijn die zonder angst ergens voor gegaan zijn in hun leven of carrière. Denk bijvoorbeeld aan een baan opzeggen en de wereld over reizen, van een goede vaste baan naar een onzekere freelance functie gaan, iedereen achterlaten om aan de andere kant van de wereld te gaan wonen met je nieuwe liefde, een product lanceren in een moeilijke branche etc…Ik wil heel graag deze personen portretteren om anderen te motiveren je dromen achterna te gaan.

Daarnaast ben ik op zoek naar reviews van leuke hotspots in Nederland, maar ook in het buitenland. Heb je in een geweldig leuk tentje gegeten, geslapen of gewerkt en wil je hierover vertellen, dan hoor ik dat ook heel graag van je. Op deze manier kunnen we andere nomads helpen de perfecte locaties te vinden tijdens hun reizen.

En als laatste ben ik vooral op zoek naar reisverhalen. Heb jij een mooie plaats bezocht, woon je op een bijzondere plek of ben je een wereldreis aan het maken, laat het me weten!

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur mij dan een mailtje via hello@nomadness-pr.com en vertel er even bij wat je graag zou willen vertellen.

An image of a beautiful lake in Bavaria Germany