Beautyblogger krijgt commentaar

Als blogger deel je een stukje van je leven met je volgers door te vertellen over jezelf en jouw mening. Of dat nu je favoriete producten, je favoriete vakantiebestemming of persoonlijke issues zijn, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je je ‘ware ik’ laat zien. Onlangs plaatste Nikki van Nikki Tutorials een video waarin ze de kracht van make-up liet zien. De video ging internationaal viraal. Ook beautyblogster Em liet de kracht van make-up zien, alleen pakte dat iets anders uit als dat ze waarschijnlijk verwachtte.

Em heeft al jarenlang last van heftige acne, een huidziekte die genetisch is bepaald. Omdat de meeste mensen hier heel onzeker van worden is make-up een wondermiddel dat ervoor zorgt dat je je huid wat egaler kan maken en je zelfvertrouwen weer een boost krijgt. Een aantal maanden geleden is Em via Instagram begonnen met het laten zien van before foto’s zonder make-up. Hierna werd ze bedolven onder vele comments…..helaas niet alleen maar positief. ‘You look disgusting’, ‘This should be illegal’ , ‘Imagine waking up next to her in the morning’, ‘False advertising’ en ‘Trust no bitch with make-up‘ zijn een aantal van de opmerkingen die zij naar haar hoofd geslingerd kreeg.

Em liet het er niet bij zitten en begon een awareness campagne waaronder met deze video om anderen met acne een hart onder de riem te steken en te laten zien dat niet alles wat je via Social media ziet de ‘waarheid’ is.

Eén duidelijke boodschap heeft ze: You ARE beautiful! En daar zijn we het helemaal mee eens.

Blog: www.mypaleskin.com

Instagram: @mypaleskinblog

Photo and video credits: Mypaleskin.com

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. Kees juli 18, 2015 Subscriber

    Tsja als je niet tegen negatief commentar kan dan kan je beter maar van het internet afblijven. Mensen voelen zich op internet gewoon veel vrijer en de afstand is groter. Hierdoor zeggen ze alles wat in ze opkomt.

Leave your comment