Biocare Online officieel importeur van de LadyCup en LadyPad

Onlangs leerde iGlossy het merk Biocare Online kennen van oprichtster Suzanne Smal. Biocare Online is leverancier van  natuurlijke en biologische cosmetica, hoogwaardige voedingssupplementen en diverse eco food & non food producten. Een aantal merken dat de Biocareonline.nl aanbiedt is Green People, Dr.Hauschka, Pro Natura, Royal Green, Boho , Yoni Care, Humble Brush, Pukka Thee, Lovechock, Yogi & Yousef. Via Biocare Products is zij exclusief distributeur van de merken Green People en Honey & More.

image001-3Vanaf heden voegt Biocare Online hier een merk aan toe, het duurzame merk LadyCup en LadyPad. De LadyCup is een nieuw menstruatie kuipje gemaakt van BPA vrije, gecertificeerde medische siliconen. De LadyCup biedt vele voordelen ten op zichten van andere middelen die vrouwen kunnen gebruiken tijdens de menstruatie. Het biedt bijvoorbeeld een maximale bescherming van 12 uur, is zeer makkelijk in gebruik te nemen, het is veilig, milieuvriendelijk, hygiënisch, enorm duurzaam en hierdoor ook economisch rendabel. Daarbij worden irritaties tot een minimum beperkt en kan het de cyclus positief beïnvloeden. De LadyCup is voor iedere vrouw geschikt en blijkt zelfs een ideaal product tijdens het beoefenden van een intensieve sport.

De LadyPad is maandverband bestaande uit 70% biologische bamboe en 30% gecertificeerde biologisch katoen. Duurzaam, zacht voor de huid, beperkt irritaties, economisch rendabel zijn maar enkele voorbeelden van de vele voordelen die de LadyPad biedt.

12036907_901582139879774_9102132572566087418_nSuzanne Smal, oprichter Biocare Online & Biocare Products vertelt: “Op bijzondere wijze kwam ik aanraking met de LadyCupVanwege de duurzaamheid van deze producten kreeg ik direct een maatschappelijk doel om de LadyCup- en Pad te gaan importeren & verkopen via Biocare Online, en ook te gaan distribueren via Biocare Products, onze groothandel. Na het product zelf uitvoerig te hebben getest en diverse zeer positieve reviews te hebben gelezen vonden wij, wegens de vele voordelen voor de vrouw en het milieu, dat Nederland kennis moest maken met deze producten. Prachtige producten die de wereld ook nog eens een stukje groener maken. Daar word ik een enorm gelukkig mens van”.

Benieuwd naar het assortiment van Biocare Online? Bezoek dan de website.

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment