Hotspot: De Burger Club

Wij zijn echt gek op burgers en we hebben zo allemaal onze eigen favoriet! Maar wat maakt een burger nou een goede burger? De basis van een goede burger begint bij kwaliteits-ingrediënten. En waar kun je zulk soort burgers nou vinden? Bij de Burger Club in Rotterdam!

De Burger Club gebruikt vleessoorten van de allerhoogste kwaliteit, met elk een eigen smaaksensatie. En dat proef je! Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en vandaar dat ze nu weer met een nieuwe menukaart komen. Hierop staan de volgende drie toppers: de Dirty Burger, drie Gourmet Burgers en de Tunasteak Burger. 

De Burger ClubDe Burger Club komt niet alleen met nieuwe hamburgers, maar ook met nieuwe verrassende ingrediënten! Zo komen ze met de Gourmet Burgers met keuze uit drie soorten vlees (MRIJ, Iberico en Wagyu), aangevuld met gegrilde artisjok, gegrilde rode paprika, cream cheese, zwarte olijven, Iberico ham en/of boeren brie. Loopt het water je al in de mond? Als je op zoek bent naar een stoere burger, ga dan voor de Dirty Burger. Een sappige burger met veel lekkere ingrediënten, die je absoluut niet netjes kunt eten! En als je van vis houdt dan heb je mazzel, want de Rotterdamse Burger Club heeft een primeur: de Tunasteak Burger. Deze 150 gram sashimi tonijnsteak van Schmidt Zeevis is de niet-bedreigde Yellow Fin die op verantwoorde wijze wordt gevangen in de Filipijnen en Sri Lanka.

Ook voor lekkere drankjes kun je bij de Burger Club terecht. Ga voor een goed glas fijn of een G&T! Op de kaarten staan 10 soorten gin en kun je wijnen vinden uit Spanje, Argentinië, Frankrijk en Chili. Als je liever geen alcohol drinkt kun je gaan voor biologische frisdrank van Fritz-Kola.

Leuk weetje: de Burger Club is ook open voor de lunch!


Meer informatie: 
Nieuwe Binnenweg 139-a
3014 GJ Rotterdam
info@burgerclub.nl
Telefoon: 010-8411582

 

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment