Spot on: Sarah from Oh So Beautiful about her Fashion Finds

Mijn naam is Sarah, ik ben 23 jaar en ik kom uit een klein dorpje in Friesland. Ik ben gek op pizza, superhelden, lippenstift, reizen, nagellak en bloggen! Op mijn blog www.ohsobeautiful.nl schrijf ik over beauty, fashion, reizen en eigenlijk alles wat ik leuk, lekker en mooi vind!

Mijn favoriete tas van dit moment is een lichtgrijze met gouden details, van de H&M. Het is een klein tasje, maar alles wat ik nodig heb past er altijd precies in. Behalve mijn huge portemonnee, dus mijn pasjes en geld stop ik altijd in het kleine vakje aan de binnenkant van het tasje. Wat je verder in mijn tasje kunt vinden kun je zien op de foto! Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder deze producten.
Tasje Sarah - ohsobeautiful.nl
Ik heb altijd elastiekjes bij me, voor het geval ik een bad hair day heb. Met de elastiekjes kan ik makkelijk een mooie knot maken! Mijn ‘to do and blog notes’ boekje van de Hema en een pen gaan ook altijd mee. Wanneer ik een idee heb voor een nieuwe blog post moet ik dat altijd direct opschrijven, anders ben ik het zo weer vergeten.. Verder neem ik Smintjes mee, mijn favoriete EOS lippenbalsem, een lippenstift, een spiegeltje en mijn huissleutel, met een super leuke Woody & Spiderman sleutelhanger eraan!
Ik heb ook altijd deze lekkere anti bacteriële handgel van Bath & Bodyworks mee. Ik heb hem gekocht in Amerika en hij ruikt zoooo lekker naar warme vanille suiker! Ook de vochtige doekjes met vanille geur van de H&M gaan mee. Zoiets is vaker handig dan je zou denken! Zo was ik heel blij dat ik ze mee had toen ik plakvingers had van een suikerspin op de kermis, hehe. Tot slot mijn mobiel! Onmisbaar natuurlijk.
Liefs Sarah
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. Faye oktober 21, 2014 Subscriber

    Slim die vochtige doekjes, ze zijn inderdaad vaker nodig dan je denkt! Ik heb altijd standaard “snoetenpoetsers” in mijn tas, en ze worden zeker niet alleen gebruikt voor de snoetjes van mijn kinderen! Schattige sleutelhangers ;-)!

Leave your comment