HOTSPOT: Feeling like Audrey Hepburn in Arnhem!

Tijd voor een nieuwe hotspot: Arnhem! Deze week bespreken we de 5 hotspots in Arnhem. Op welke terrasjes in Arnhem moet jij echt hebben gezeten? En waar in Arnhem kun je het beste ideeën opdoen voor jouw blog? Manuela van iGlossy laat haar 5 meest favo plekjes zien!

Manuela laat deze week haar 5 favoriete plekjes zien. Zij is geboren in Friesland, na een jaar verhuisde ze naar Enschede waar ze 17 jaar heeft gewoond, daarna woonde ze voor een jaar in Breda en nu woont ze al meer dan 2 jaar in Arnhem. Arnhem is dan ook echt haar hometown geworden en ze is nu echt op haar plek daar. De stad waar ook ooit Audrey Hepburn woonde! Voor 4 jaar (tijdens de oorlog) woonde zij namelijk in Arnhem, voordat ze naar Amsterdam vertrok..
Manuela deelt graag met jullie haar favoriete plekjes in Arnhem!

Arneym Lunch & Bites Arneym“Arneym Lunch & Bites is by far my favorite hotspot om te eten! Mmm.. als ik deze foto zie bedenk ik me gelijk wanneer ik hier weer kan gaan eten! Arneym is echt een top plek om te komen als je houdt van Bourgondisch genieten. Ze hebben er heerlijke wijn en zowel in de middag als in de avond kun je er genieten van heerlijke tapas-achtige gerechtjes. Ze hebben voor ieder wat wils en je kunt zelf met een menukaartje (a la Cubanita) aankruisen wat je wilt eten. Het zijn gewoon gerechten, maar dan kleinere gerechtjes. Denk bijvoorbeeld aan carpaccio, kipsalade, paprikasoep, loempia’s met eend en spare-ribs. Als je er naartoe gaat vergeet dan niet te reserveren, want het is altijd druk! En een grote aanrader zijn de heerlijk gekruide frietjes met een heerlijke kruidenmayonaise!”

Arneym Lunch & Bites 
Jansplaats 8
6811 GB Arnhem

CASPAR
Caspar
“CASPAR is een gezellig koffietentje/eetcafé dat vlakbij het station Velperpoort in het Modekwartier gelegen is. Het tentje voelt aan als een ware huiskamer waar ze de lekkerste en grootste koppen koffie, thee en cappuccino schenken. Dé ideale plek om te werken aan je blog! Of om af te spreken met je zakenrelaties. Ook kun je er heerlijk eten, maar je moet eten wat de pot schaft. Ze hebben namelijk een kaart met daarop maar één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. Deze kaart wisselt wekelijks, dus er komt vast wel een keer iets voorbij wat je wel lekker vindt!”

CASPAR
Elly Lamakerplantsoen 2
6822 BZ Arnhem

Rose’s Beach

Rose's beach

“Wanneer het lekker weer wordt in Arnhem in de zomer is het stadsstrand van Rose’s lounge geopend en kunnen de gasten heerlijk vertoeven op het strand aan de Rijnkade! Ik ben gek op het water en vind het dan ook heerlijk om op een strandstoeltje aan het water te zitten. Wellicht niet de beste plek om te werken, maar wel de ideale plek om je hoofd lekker leeg te maken en om op nieuwe ideeën te komen!”

Rose’s Beach
Rijnkade 49
6811 HB Arnhem

Stadsvilla Sonsbeek

Foto: Stadsvilla Sonsbeek
Foto: Stadsvilla Sonsbeek

“De stadsvilla in het park Sonsbeek moet gewoon voorkomen in dit rijtje! Wat een prachtige plek is dit ook en zeker met mooi weer is goed vertoeven. Vooral het zonnige terras is een aanrader! Tijdens zwoele zomeravonden of vrijdagmiddagborrels kun je hier goed terecht. Het is ook zeker een ideale plek om te werken, aangezien ze goede koffie aanbieden met een mooi uitzicht. Je zakenrelaties kun je hier ook zeker treffen, de luxueuze uitstraling van het pand zal jouw imago alleen maar goed doen!”

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
6814 BT Arnhem

Café Arnhem

Foto: Germaine Dupont

“Dit leuke café bevindt zich op het uitgaansplein van Arnhem. De ideale plek dus om voor het stappen een drankje te doen of om hier te relaxen op een zwoele zomeravond. Vooral de thee kan ik je hier aanraden. Je kunt verschillende theesoorten combineren met een zandloper, waardoor jij je eigen perfecte thee kunt maken! Daarnaast heerst een relaxte lounge sfeer bij Café Arnhem en lijkt er over alles te zijn nagedacht. Het interieur past perfect bij de sfeer die men probeert neer te zetten. Een heerlijke plek om heerlijk met je vrienden bij te kletsen!”

Café Arnhem
Korenmarkt 18
6811 GV Arnhem

Dit waren de 5 mooiste plekjes in Arnhem volgens Manuela. Welke feestjes je de komende maanden écht niet mag missen in Arnhem volgens Manuela? Sowieso Smaakvol Gelderland niet, vier dagen lang genieten van culinaire hoogstandjes begin september! En aankomende zaterdag 29 augustus is 8Bahn Harbour Festival weer in Arnhem! Be there!

Wil jij jouw 5 favoriete hotspots in jouw stad ook met ons delen? En welke feestjes in jouw hometown heb jij op de agenda staan? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar manuela@bloggermedia.nl 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment