HOTSPOT: New places to write new blog posts in Rotterdam!

Tijd voor een nieuwe hotspot: Rotterdam! Deze week bespreken we de 5 hotspots in Rotterdam. Op welke terrasjes in Rotterdam moet jij echt hebben gezeten? En waar in Rotterdam kun je het beste ideeën opdoen voor jouw blog? Maya van D2D Digital laat haar 5 meest favo plekjes zien!

Maya laat deze week haar 5 favoriete plekjes zien. Ze is geboren in Rusland, heeft gewoond en gestudeerd in de VS en is verhuisd naar Nederland in 2007. Rotterdam is echt haar thuis geworden en de stad waar ze verliefd op is geworden. Ze is altijd blij en trots als ze haar favoriete plekjes in Rotterdam mag delen met anderen en dat doet ze dan ook vandaag!

De 5 mooiste plekjes om nieuwe artikelen te schrijven volgens Maya:

De Tuin – Kralingse Plas

Rotterdam de Tuin
Foto door: Rotterdam.info

“Ik ben een grote fan van water en ik krijg zoveel inspiratie wanneer ik werk nabij de zee, een rivier of een kanaal. Gelukkig is in Rotterdam genoeg water te vinden! De Tuin café is gelegen aan de Kralingse Plas en de twee traditionele windmolens. Je kunt gebruik maken van de gratis Wifi binnen of op het prachtige buitenterras. Ook kun je tussen het werk door lekker wandelen door de aangelegen Kralingse bossen om zo ideeën op te doen voor nieuwe artikelen.”

Restaurant de Tuin
Plaszoom 354, Rotterdam

 V11, Lichtschip V11

Rotterdam Vessel 11
Foto door: Vessel 11

“Dit is een rood stalen lichtschip dat aan wal ligt in de Rotterdamse Wijnhaven. First of all, het is rood! Ten tweede,  je kan gebruik maken van supersnelle Wifi met een goede kop koffie ernaast, wat kleine snacks en een geweldig uitzicht op de haven! Dekterrassen zijn de nieuwe dakterrassen..”

Vessel 11
Wijnhaven t/0 101

3011WN Rotterdam

Mart Café in Markthal

Rotterdam Mart Café
Foto door: Mart Café

“Markthal is sowieso een spectaculaire plek om te bezoeken en je wilt steeds weer terug komen, steeds weer! Bij het Mart Café kun je genieten van het prachtige schilderij van artiesten Arno Coenen en Iris Roskam terwijl je nieuwe artikelen schrijft, vol met power door dit foodie paradijs. Normaal gesproken is er geen muziek in dit café, wat je helpt om je beter te concentreren.”

Mart Café 

Markthal, Grote Markt 4 & 6 
3011PA Rotterdam

Het Lido terras

Rotterdam het Lido Terras
Foto door: SS Rotterdam

“Oh, dit is een ander fantastisch plekje aan het water. Een super groot cruiseschip! Wanneer de wind niet al te hard is, kun je buiten zitten en het boosts creativiteit big time – schrijven op zo’n groot schip. Op zonnige dagen, kan ik er echt van genieten om te kijken naar mensen die nippen aan een drankje terwijl ze heerlijk met hun voeten baden in het zwembad op het dek.”

SS Rotterdam het Lido Terras
Derde katendrechtsehoofd 25
Rotterdam

Het Nieuwe Café – Museumkwartier

Rotterdam Het Nieuwe Instituut
Foto door: Het Nieuwe Instituut

Het museums Nieuwe Insituut heeft een ruimtelijke terras aan de vijver en is gelegen aan het Museum Park. Dit maakt het een inspirerende plek voor meetings. Het is groot genoeg om te zorgen dat je privé zit. De bezoekers van het Nieuwe Instituut beginnen of eindigen hun bezoek er, vakmensen ontmoeten elkaar in het café en moderne flexwerkers gebruiken het Nieuwe Café als hun kantoor..”

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25

3015 CB Rotterdam


Dit waren de 5 mooiste plekjes in Rotterdam volgens Maya. Welke 2 feestjes je komende maanden écht niet moet missen in Rotterdam volgens Maya? Het culturele muziekfestival CuliNESSE op 20, 21 en 22 augustus aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam-Nesselande. En Rrrollend Rotterdam, het Foodtruck festival op het Noordplein in september. Be there!

Wil jij jouw 5 favoriete hotspots in jouw stad ook met ons delen? En welke feestjes in jouw hometown heb jij op de agenda staan? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar manuela@bloggermedia.nl 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment