iGlossy in gesprek met: Elise van Wonderen

elise9

Als je denkt aan fashion én festival, dan denk je al snel aan één van de grootste festivals ter wereld: Coachella. Het draait daar om zien en gezien worden en vele bekende sterren passeren de revue in de meest fashionable outfits. Maar Californië ligt nu niet bepaald naast de deur, dus zullen we het met onze eigen festivals moeten doen.

Goed nieuws voor de échte fashion liefhebbers, want het lijkt erop dat we nu ons eigen “Coachella” festival gaan krijgen. Op 16 mei organiseert webshop ModeMusthaves het allereerste fashionfestival in Amsterdam: FIERCE!

Hier moeten we meer over weten en we vroegen oprichtster en eigenaresse Elise van Wonderen het hippe hemd van het lijf!Dank je wel Elise, dat je voor iGlossy een gaatje vrij kan maken in je zeer drukke agenda! Kan je jezelf in een paar steekwoorden omschrijven? En zou je ook toe kunnen lichten waarom dit jou beschrijft?

Zo, dat is een goeie binnenkomer, hahaa.. Ik denk: workaholic, perfectionist en #yolo. Ik werk, vooral afgelopen weken met het festival opkomst, ongeveer non-stop en wil alles eigenlijk perfect hebben. Ik heb altijd een heel duidelijk beeld voor ogen hoe ik het wil hebben en ben bereid daar heel hard voor te werken. Natuurlijk is er meer in het leven dan alleen ModeMusthaves en probeer daarom af en toe tijd voor mezelf in te plannen en lekker van het leven te genieten. Daar een goede balans in vinden is best moeilijk 😉

Een aantal jaar geleden ben je Modemusthaves gestart. Hoe is dit tot stand gekomen?

Ik wist altijd al dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Toen ik mij ging oriënteren kwam al snel het idee van ModeMusthaves, toen ik de naam en het concept had uitgedacht ben ik direct van start gegaan en was de shop binnen 1,5 maand live!

Er zijn veel zelfstandige ondernemers in Nederland, maar niet iedereen steekt er bovenuit. ModeMusthaves leek vrijwel vanaf het begin een denderend succes. Had jij als onderneemster vooraf al sterk het gevoel dat je een super concept in handen had?

Ik had veel vertrouwen in ModeMusthaves, het voelde super goed en alle puzzelstukjes vielen op z’n plaats. Ik ben vanaf het begin erg actief geweest op social media. 4 jaar geleden deed niet ieder bedrijf dat, om die reden viel het op en heb ik een groot bereik kunnen creëren.

Waar dankt ModeMusthaves haar succes aan denk je?

Het is natuurlijk een samenloop van omstandigheden zoals social media op de juiste manier inzetten, de snel wisselende en betaalbare collectie, een goed team en het blijven vernieuwen zijn denk ik de belangrijkste factoren.

Waar veel ondernemers tevreden zouden zijn met het succes wat jij momenteel hebt, ga jij gewoon in sneltreinvaart verder en organiseer je op 16 mei het eerste fashion festival van Nederland, FIERCE! Hoe kwam je tot dit concept?

Mijn team en ik maken onze de ModeMusthaves klanten graag blij met alles wat we doen, ook doen we graag unieke dingen. Het weekend van 16 en 17 mei bestaan we 4 jaar, het festival leek ons de ideale gelegenheid om onze bday te vieren met alle mensen aan wie we het succes te danken hebben: de ModeMusthaves klanten…

Kan je wat meer vertellen over het festival?

Het wordt een mega leuke dag met alles waar modemeisjes gek op zijn. Denk aan fotobooths, fashionshow, beauty, lifestyle, shoppen, zweefmolen, knappe mannen, lekkere muziek, feest en ga zo maar door. Natuurlijk is dit voor mannen de ultieme kans om zo veel leuke meisjes bij elkaar tegen het lijf te lopen!

Op veel buitenfestivals kom je vaak al stands tegen met accessoires, eetkraampjes etc…Wat maakt FIERCE vernieuwend?

Er zal veel meer dan bij andere festival focus op mode liggen met een fashion show en verder haar en make-up touch-ups en shoppen tot je er bij neervalt. En natuurlijk als klap op de vuurpijl de goodiebag t.w.v. minimaal 100eu!

Wat is de doelgroep van FIERCE?

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, we richten ons voornamelijk op modemeisjes en (knappe 😉 ) mannen.

Wat is jouw ultieme festivaloutfit?

Een lange jurk met mooie flaphoed, maar ik ga nog even heel hard nadenken over mijn Fierce outfit.

Is je Modemusthaves collectie de komende tijd ook uitgebreid met items speciaal voor het festival?

We hebben een hele Fierce Fashion Festival Collection gelanceerd! Deze en nog veel meer zal ook te koop zijn op het festival met fijne kortingen natuurlijk. Want wie jarig is trakteert.

Kan je iets over de line-up vertellen?

Jazeker, hij bestaat uit alleen maar leuke knappe mannen een heel leuke it-girl.

★ The Flexican & Sef

★ Geza Weisz & Manuel Broekman

★ Kris Kross Amsterdam

★ GirlsLoveDJs

★ Phalerieau & Mc Alainde Lon

★ Emanuelle vos

★ DieRooie

Wij zien er in ieder geval al erg naar uit en willen jou en je hele team superveel succes wensen met de voorbereidingen en het festival zelf!! Geniet er met volle teugen van!

Wil jij ook naar FIERCE? Wees er dan snel bij, want de ticketverkoop gaat hard! Tickets kosten € 32,50 en zijn inclusief goodiebag met een waarde van tenminste € 100,-. Bestellen kan HIER!

Wil jij op de hoogte blijven van ModeMusthaves en FIERCE? Volg ze dan via Social Media:

Facebook

★ Twitter

 Instagram

 Pinterest

★ YouTube

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment