Leadership program 'playing big' (6maanden)

Toch voel je  dat het op diepere lagen anders mag. Je mind neemt het nog te vaak over van je intuïtie. Je wilt minder concessies maken en groter spelen, op jouw voorwaarden en op de manier die helemaal bij jou past. Je wilt meer resultaat maar dat resulteert vaak in meer en harder werken.

Leer in zes maanden groter spelen. Je gaat het niet alleen zien en voelen maar je gaat het ervaren. In zes maanden jouw prachtige kern volledig ontpoppen, daarop leren vertrouwen en leidend maken in het leven dat jij wilt creëren.

Beyond your dreams!

Het is jouw eigen mind die definieert wat voor jou geluk en succes inhoudt. Om je succesvol te voelen, zul je op bewuste en onbewuste lagen iets moeten veranderen. Je mindset vormt hierbij THE key. Jouw ‘spotflow’ waar authenticiteit, vrijheid en leiderschap perfect samenkomen. Groots leven vanuit jouw authentieke verlangen.

Het Playing Big programma – Ga BIG vanuit diepere lagen

Door de jaren heen heb ik binnen mijn bedrijf met honderden vrouwen mogen werken. Ik ontdekte een duidelijke lijn. Het werd steeds weer zichtbaar hoe onderliggende overtuigingen bewust en onbewust de resultaten, maar vooral ook de ervaring en het (geluks)gevoel, beïnvloeden.

Onze mogelijkheden, waardeoordelen en ons gevoel worden bepaald door onze eigen denkwijze. It all starts with the mind. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van mind, coaching en welzijn heb ik gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek op spiritueel vlak. Zowel in binnen- en buitenland heb ik opleidingen en trainingen gevolgd, bij toonaangevende mentors en teachers. Marisa Peers, Gabby Bernstein, Tony Robbins, Katharina Ruth, Marie Forleo and many more. De ‘mind’ bleef er tijdens deze leerscholen altijd duidelijk uitspringen. Ik heb me daarom in deze interessante mind gespecialiseerd en inmiddels sta ik bekend als DE Mindset Mentor voor ondernemende businessvrouwen.

Je kunt succesvol zijn in je bedrijf maar je totaal niet succesvol voelen. In dit exclusieve bijzondere programma komt alles samen. Realistisch, praktisch en met doorbrekende resultaten. En dat ga ik je op alle lagen laten ervaren. Je gaat het spel hoger spelen dan dat je ooit hebt gedaan vanuit vrijheid, authenticiteit en leiderschap. Vanuit meer zelfvertrouwen en met minder angst voor kritiek. Je gaat anders denken en anders ondernemen. Je gaat andere keuzes maken, weg van de stem van twijfel op alle vlakken.

HET PLAYING BIG PROGRAMMA:

Zes maanden lang met mij aan je zijde op weg! We werken offline en online gedurende deze periode. 

2 live mastermind dagen op een inspirerende locatie (22 en 23 Mei) (Wickedground Amsterdam zie foto)
6 maanden 1x per maand coach-call
6 verdiepingscalls in de vorm van een Q&A
3 x videotraining + audio (levenslang toegang)
Juli, augustus vakantie periode 
1 mastermind dag live September (Wickedground Amsterdam zie foto)
1 mastermind dag live Oktober (Wickedground Amsterdam zie foto)
5 x 1:1 coaching call van 1 uur

Bonus VIP kaartje live event t.w.v. €349,- (november)
Bonus Meditatie/hypnose album t.w.v €25,-

Wat kost dit programma?

De investering in jezelf is €5997,- ex btw
Deze is aftrekbaar van de belasting en in termijnen betalen is een mogelijkheid.

Het is een investering die je er driedubbel uit gaat halen voor de rest van je leven.
Zowel in je privé leven als businesswise.

Wil je alleen de 2 LIVE Mastermind dagen bijwonen? Dan bedraagt je investering €1997,- inclusief BTW. (Volg je het leadership programma dan zitten deze dagen er voor jou bij)

Let op:

Betalen in termijnen is mogelijk.
Er zijn slechts 7 plekken voor het hele programma. Het programma is niet voor iedereen geschikt; er wordt daarom een selectie gemaakt.

Meer weten, ga dan naar: 

http://jamieleona.com/leadership-program-playing-big/

Aanmelden voor het programma kan HIER

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment