Linwoods maakt gezond leven net iets makkelijker

Voor een gezond lichaam zijn dagelijks tal van essentiële vetzuren, vitamines en mineralen nodig. Inmiddels zijn we al behoorlijk bekend gemaakt met de term superfoods en gebruiken deze dan ook veelvuldig in onze yoghurt en smoothies. Vandaag nemen we je mee in het aanbod van Linwoods superfoods. Waarom zijn deze essentieel in je voedingsplan?

De voedzame superfoods van Linwoods maken het makkelijk om al die stoffen in je dagelijkse voedingspatroon op te nemen. Elf verschillende mixen van noten, zaden en bessen helpen om op een makkelijke en lekkere manier een gebalanceerd voedingspatroon te verkrijgen. Met de superfoods van Linwoods kun je aan bijna alles wat je eet een gezonde boost geven, door er gewoon een schepje aan toe te voegen. Gezond, makkelijk en lekker!

Omega vetzuren, vezels, antioxidanten, ijzer, zink, eiwit, vitamine E en B… Het is een greep uit het aanbod van voedingsstoffen die te vinden zijn in de mixen. Deze bevatten gemalen zaden, noten en bessen die stuk voor stuk zeer veel belangrijke voedingsstoffen bevatten. Wat ze niet bevatten zijn kunstmatige smaakstoffen en toegevoegde suikers, de mixen van Linwood zijn vrijwel allemaal organisch geproduceerd, 100% natuurlijk en bovendien glutenvrij. Je strooit ze  eenvoudigweg over een maaltijd heen, van ontbijt tot diner, om je gerecht een extra gezonde boost te geven.  Een schepje door je muesli, over je lunchsalade of in je stoofpotje draagt dagelijks bij aan een gebalanceerd eetpatroon.

Bomvol voedingsstoffen

De basis van de mixen van Linwoods is bijna altijd lijnzaad, één van de meest rijke plantaardige bronnen van omega 3. Dit is een vetzuur dat ons lichaam niet zelf kan maken en dus uit onze voeding moet worden gehaald. De mixen van Linwoods bevatten superfoods van de beste kwaliteit die in bijna alle gevallen een koude maling hebben ondergaan, waardoor alle voedingsstoffen zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Omdat ze gemalen zijn, neemt je lichaam de stoffen sneller op. Ondanks het feit dat de superfoods niet verhit zijn geweest, zijn ze tot twaalf maanden houdbaar zonder verlies van kwaliteit. Dit is te danken aan een speciaal verpakkingsproces in een beschermende atmosfeer.

De reeks superfoods biedt tal van lekkere toevoegingen in combinatie met het lijnzaad, denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten noten, zaden zoals sesamzaad en pompoenpitten en gojibessen. Heb je even geen inspiratie? Kijk dan op de website van Linwoods. Hier zijn allerlei lekkere recepten te vinden. Mocht je zelf een lekker superfood recept hebben, laat het ons dan vooral even weten!

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. Sylvia oktober 29, 2015 Subscriber

    Klinkt goed. Ik mis alleen wel een link naar de website en wat meer informatie over de verschillende soorten die ze aanbieden 🙂

Leave your comment