#ManuInSF: one day at a time..

Die donderdag (twee weken geleden) ben ik wat eerder weggegaan van het werk, aangezien ik die middag/avond gezellig met Germaine San Francisco in zou gaan! Rond 16:30 uur ging ik weg en kon ik rond een uurtje of 6 in SF zijn. Germaine was er al en we zijn samen wat winkels ingeweest. Rond een uurtje of 8/half 9 voegde Maurice (hij moest ook gewoon werken) zich bij ons en hebben we uiteindelijk een lekkere pizza gegeten bij Jersey. Hier had ik al eerder met Alison gegegeten, dus hier wisten we in ieder geval zeker dat het eten goed was. We hebben weer heerlijk gegeten en weer lekker gekletst over wat Germaine and Maurice (hij was die dagen ervoor nog wel vrij) de afgelopen drie dagen hadden gedaan. Na het eten was het helaas weer tijd voor mij om de BART naar huis te pakken, aangezien het al half 10 was. Eenmaal thuis ben ik gelijk mijn bedje ingekropen!

De volgende dag waren we het er op kantoor allemaal over eens (alleen maar stagiaires) om eerder het kantoor te verlaten, aangezien het bijna weekend was en de bazen toch allemaal in Haïti zaten! Rond een uur of 2 verlieten we dan ook het kantoor en na snel wat gegeten te hebben, vertrok ik weer met de BART richting San Francisco. Germaine stond al op me te wachten bij de Starbucks en Maurice moest die dag gewoon nog werken. Germaine en ik zouden die dag naar het Golden Gate Park gaan, aangezien ik daar nog niet was geweest en ook zij had het nog niet gezien. We bestelden de Uber en een half uurtje later stonden we bij het Golden Gate Park. Wow wat is het groot en mooi! Ontzettend groen en echt niet te vergelijken met ook maar één park (zover ik weet) in Nederland. We liepen eerst wat rond bij de fontein waar we waren gedropt en keken op de plattegrond waar we graag naartoe wilden gaan. Germaine en ik wilden graag naar de Japanse theetuinen, dus daar gingen we eerst naartoe. We waren rond half 6 bij de Japanse theetuinen en natuurlijk moesten we entree betalen om naar binnen te kunnen. Dat moet bijna bij elk “park” in het Golden Gate Park.. We wilden het graag zien, dus betaalden de $8 om naar binnen te kunnen. Doordat het wat later op de dag was, was de zon niet veel meer te zien, maar desalniettemin was het park prachtig! We waanden ons echt even in Japan (niet dat ik daar ooit geweest ben) met de prachtige beekjes en tuinen. Ook was er een Japans theehuis, maar dit stelde, naar mijn mening, niet zoveel voor… Er waren meer mensen die daar koffie aan het drinken waren dan thee!! Ook waren er ontzettend veel eekhoorntjes en als je Germaine kent, dan weet je dat je haar dan kwijt bent… Ze zette alles op alles om de eekhoorntjes naar haar toe te lokken en ik mocht duizenden foto’s ervan maken haha! πŸ˜‰ We hebben ook weer in de Japanse theetuin de clown uitgehangen en veel gelachen. Ook hebben we veel mooie foto’s kunnen maken (zie hieronder)! Na een uurtje ging het park sluiten en moesten we er helaas uit…

Love het Golden Gate Park!
Love het Golden Gate Park!
Germaine en ik!
Germaine en ik!
Een selfie van Germaine die een selfie maakt, haha!
Een selfie van Germaine die een selfie maakt, haha!
Germaine met een beestje, hoe kan het ook anders?
Germaine met een beestje, hoe kan het ook anders?
De Japanse theetuinen zijn geweldig!
De Japanse theetuinen zijn geweldig!

We zijn daarna naar het Stuwmeer gelopen om daar even lekker rustig op een bankje te zitten en te genieten van de ondergaande zon en het mooie uitzicht. We hebben daar gewacht op Maurice die vanuit het werk met de auto richting het Golden Gate park zou komen. Even later was Maurice er en zijn we met z’n drieën naar het Wilhelminapark gereden, wat ook een onderdeel is van het Golden Gate Park, om daar te kijken naar de Dutch Windmill. Doordat het schemerig was, vonden we de molen niet al te veel aan, maar het was leuk om er te zijn geweest. We besloten dat we zin hadden in burgers, dus gingen we naar een andere favoriete restaurant van mij, Umami. We gingen naar een Umami restaurant waar ik nog niet was geweest in San Francisco, maar aangezien dat de dichtstbijzijnde was, zijn we daar naartoe gegaan. Eenmaal aangekomen was het echt ellende om een parkeerplek te vinden! Gelukkig vonden we na een tijdje een parkeerplek. Bij Umami was het druk en hadden we een wachttijd van 20 minuten. Dat is hier trouwens heel normaal. Eigenlijk moet je voor elk restaurant in Amerika wel wachten. Zo kun je een pieper meekrijgen (heel gewoon bij The Cheesecake Factory) die afgaat als er een tafeltje voor jou vrij is, moet je gewoon wachten totdat je naam wordt omgeroepen over de luidspreken of krijg je een smsje wanneer de tafel vrij is. Dit laatste vind ik het meest handig, aangezien je dan nog gewoon kunt rondlopen. We waren heel hongerig, maar moesten helaas wachten. Iets eerder dan 20 minuten kreeg Maurice een smsje en was het tijd om te eten! En oooooooh my, wat waren de burgers weer goddelijk!!! πŸ˜€ Ik nam dit keer een andere burger en deze was nog lekkerder dan de vorige keer. Vooral met een Pinot Grigio was het lekker vertoeven bij Umami! Na heeeeeerlijk gegeten en lekker gekletst te hebben was het tijd voor ons om te gaan. Ik had die dag geen slaapspullen meegenomen, omdat ik geen zin had om die spullen de hele tijd mee te slepen, dus het idee was om die avond weer naar huis te gaan met de BART en zaterdagochtend naar Redwood City te gaan. We hadden het alleen heel erg gezellig en het was lastig om niet mee te kunnen gaan, omdat het zo leuk was, dus Maurice was zo lief om om te rijden via Oakland, zodat ik mijn spullen op kon halen! Yay! Eenmaal bij mij thuis aangekomen, was het half 11 en lag iedereen natuurlijk al op bed, aangezien ze hier allemaal zo extreem vroeg nar bed gaan. Alleen Frank was nog op en hij heeft dan ook Maurice & Germaine ontmoet. Na snel mijn spullen te hebben gepakt en Maurice en Germaine mijn kamer te hebben geshowd, zijn we teruggereden naar Redwood City. Eenmaal aangekomen in Redwood City was ik eigenlijk wel heel erg blij dat ik daar weer kon slapen. Het is zó fijn om eens niet rekening te houden met het hele gastgezin (voornamelijk door de laatste irritaties..) en gewoon heerlijk Nederlands te praten, gewoon heerlijk relaxed! πŸ™‚ En ik kon Jaxon natuurlijk weer knuffelen!!! We hebben met z’n drietjes een filmpje gekeken en natuurlijk viel Germaine weer in slaap haha.. Toen we naar bed gingen was ze weer vol energie, dus na veel lachen, gieren en brullen zijn we rond een uurtje of 2 gaan slapen.

Het Stuwmeer van het Golden Gate Park
Het Stuwmeer van het Golden Gate Park
De goddelijke burgers van Umami!!
De goddelijke burgers van Umami!! Met zoete aardappelfrietjes natuurlijk!!

Die volgende ochtend werden we dan ook laat wakker, want iedereen was echt kapot. Rond een uurtje of 11 begon iedereen een beetje wakker te worden. We zouden die dag gaan hiken vlakbij the Stanford University wat dichtbij Redwood City ligt. Ook vertelde Maurice dat er die middag broodjes en champagne werden geserveerd bij het zwembad van het complex, dus dat moesten we natuurlijk ook niet missen haha! πŸ˜‰ Na ons klaargemaakt te hebben, hebben Germaine en Maurice nog gauw even gesproken met hun vader (Hans) via Skype. Toen was het tijd voor onze champagne lunch! We hadden er allemaal niet al te veel van verwacht, aangezien we wat laat waren en aangezien het gratis was. In Nederland staat dat ongeveer gelijk aan een slechte lucht (zoals saaie bolletjes met kaas) en de meest goedkope prosecco die ze hebben, hihi. Bovendien waren we wat laat, dus dan is in Nederland eigenlijk alles al op.. Maar niets was minder waar! De champagne was heerlijk en we kregen heerlijke harde broodjes met luxe beleg! Daarnaast waren er ook verse chocolate chip cookies, dus ik kon het niet laten om er gelijk 3 op te eten hahaha! πŸ™‚ Oh man, wat kan ik toch genieten van goede wijn en lekker eten…
Na lekker te hebben gegeten en wat glazen champagne achterover te hebben gegooid, zijn we nog even naar het dakterras gegaan om nog wat champagne te drinken en te genieten van het uitzicht. Mijn hemel wat is dit een prachtig complex!! Als ik hier zou wonen en genoeg zou verdienen, nou dan wist ik het wel hoor!! πŸ™‚

Heerlijk champagne drinken op het dakterras!!
Heerlijk champagne drinken op het dakterras!!

Na de lunch was het al bijna 2 uur, dus zijn we gauw richting Stanford gereden om daar te gaan hiken. We hebben de Stanford Dish Trail gelopen. Dit was een makkelijke hike van ongeveer een uur met niet al te steile hellingen, aangezien we het rustig aan wilden doen en Germaine natuurlijk nog steeds last heeft van haar rug. Na heerlijk buiten te hebben gelopen in het zonnetje hadden we zin in een ijsje! We zijn toen naar Baskin Robbins in Palo Alto gereden. Hier hadden ze ontzettend veel keuze in ijs, milkshakes en smoothies, maar na alle calorieën te hebben gezien, ging ik maar voor een simpele smoothie. Hier in Amerika (vooral in de grotere ketens) zetten ze de calorieën bij elke maaltijd, zodat je weet wat je eet. Dat is natuurlijk heel goed, maar voor mij verpest het een beetje het genot van een ijsje.. Gelukkig ging ik voor een wat calorie-armere smoothie, want Baskin Robbins is niet echt een aanrader.. Germaine vond haar ijs ook niks en heeft het uiteindelijk gewoon weggegooid. Hier dus absoluut niet naartoe gaan als je in Amerika bent!!

Als je in Palo Alto (wat super dichtbij Redwood City zit by the way) bent, dan ben je eigenlijk een-soort-van in Silicon Valley. Het hoofdkantoor van Facebook is dan ook om de hoek in Mountain View. We zijn daar naartoe gereden en ondanks dat je het hoofdkantoor natuurlijk niet in mag, konden we wel een foto maken bij de bekende “like” duim! Dat hebben we dan natuurlijk ook gedaan haha.

Hiking met Germaine en Maurice!
Hiking met Germaine en Maurice!
Daar staan we dan bij de duim @ Facebook HQ!
Daar staan we dan bij de duim @ Facebook HQ!

Eenmaal weer bij het appartement aangekomen, hebben we ons opgefrist. We wisten al zeker dat we die avond bij the Cheesecake Factory gingen eten, aangezien Maurice en ik allebei zin hadden in cheesecake! Daarnaast was Germaine hier nog niet geweest en daar moet je wel geweest zijn als je in Amerika bent… Dus we hadden een goed excuus om die avond naar The Cheesecake Factory in San Mateo te gaan! Verrassend genoeg moesten we weer eens 20 minuten wachten bij dit restaurant, maar dat was niet zo erg. We hebben namelijk al smachtend naar alle cheesecakes in de vitrine gekeken om te bedenken welke we mee naar huis zouden nemen! Na 20 minuutjes kregen we een tafeltje en begonnen we de avond heerlijk met cocktails! Germaine en ik gingen allebei voor the Blueberry mojito, een combinatie die ik nog nooit had geprobeerd, maar erg lekker was! Dat mag trouwens ook wel voor 12 dollar… Ik nam een lekkere pasta met garnalen en we hebben die avond weer veel gekletst. Het was erg gezellig, maar ik kon wel merken dat we allemaal moe waren. Na het eten hebben we twee cheesecakes uitgekozen om mee naar huis te nemen, aangezien we allemaal supervol zaten. Het blijft hier onmogelijk om mijn bord leeg te eten (alhoewel het bij Umami me nu wel was gelukt… ik maak me zorgen…)! Maurice en ik zijn echte chocoladelovers dus we namen een chocolade cheesecake met smores mee en Germaine wilde graag de raspberry white truffel nog iets meenemen.

Die avond hebben we het eerst rustig aangedaan en na een uurtje hebben we de cheesecake lekker opgepeuzeld. De smores was echt hemels!!! Oh my wat was die lekker. De raspberry daarentegen was echt vies en smaakte als een goedkope slagroomtaart. Het deed mij denken aan die cakejes die je vroeger mee naar school nam, niet te vreten dus. En dat voor dat geld haha! We hebben toen ook besloten om Germaine niet meer te laten kiezen hihi πŸ˜‰ Na weer een gezellige avond gingen we rond 2:30 uur slapen…

Germaine en ik met de blueberry mojitos!
Germaine en ik met de blueberry mojitos!
Relaxed een filmpje kijken bij Maurice thuis!
Relaxed een filmpje kijken bij Maurice thuis!

Op zondag kwamen we redelijk op tijd uit bed en zijn we bij een diner in Redwood City gaan brunchen. Yaaaay eindelijk heb ik eens echte Amerikaanse pannekoeken gegeten! Ik koos voor een goedgevulde pannekoek met blueberries, bananen en walnoten. Het was een gekke combinatie en helaas ook niet zo lekker als ik had gehoopt.. Gelukkig maakten de blueberries veel goed! Volgende keer maar een ander restaurant uitkiezen πŸ˜‰ Na de brunch zijn we snel naar San Francisco gereden, want Maurice en Germaine hadden rond 2 uur een tour op AlcatrazAlcatraz is een gevangenis op een eiland gelegen bij San Francisco waar één van de meest bekende crimineel die vastzat, Al Copene is. Het was onmogelijk om Alcatraz te ontsnappen door het koude water en de sterke stroming, en het is dan ook nooit iemand gelukt.
Aangezien ik in mei al naar Alcatraz ga met Selby en Osama, had ik niet zo zin om nog eens $40 te betalen om met Germaine en Maurice voor een tweede keer te gaan. Zij gingen de tour dus doen, terwijl ik verder in mijn eentje San Francisco ging verkennen. Ze moesten er al op tijd zijn, aangezien ze met de boot ernaar toe moesten (ze waren echt nét op tijd), dus ik was al rond een uur of 1 in het Golden Gate Park. Ik wilde graag de bijzondere “verborgen” trappen van San Francisco bekijken die helemaal is versierd met mozaïk. Ik zeg “verborgen” aangezien ze de “secret stairs” worden genoemd, maar als je ze wilt zien dan is Google je beste vriend! Desalniettemin was het wel leuk om gezien te hebben.

Aangezien Germaine en Maurice zeker 3 uur weg zouden zijn en ik nog genoeg tijd overhad, ben ik daarna naar het Grand View Park gelopen. Dit park heeft niets voor niets die naam, want wat heb je hier een mooi uitzicht over San Francisco! Er zijn genoeg uitzichtpunten in San Francisco, maar het Grand View Park is vooral cool omdat je dan één groot groen vlak ziet (Golden Gate Park). Het is zeker één van de mooiere uitzichtpunten over de stad. Na hier even wat rond te hebben gelopen ben ik verder nog naar het Golden Gates Heights Park gelopen. Dit park vond ik zelf wat minder leuk, maar de wijk maakte veel goed. Het blijft bijzonder om al die Victoriaanse huizen op een rij te zien. Wat is San Francisco toch mooi!

Na ongeveer 10 km gelopen te hebben was ik behoorlijk moe geworden. Na een Starbucks stop te hebben gemaakt, ben ik weer naar het Golden Gate Park gelopen. Ik kwam op een mooi stukje waar er twee baseball veldjes waren, waar twee wedstrijden werden gespeeld door teams. Ik heb toen heerlijk in het zonnetje in het gras gezeten en naar één van de  baseball wedstrijden gekeken, terwijl ik aan mijn latte macchiato nipte. Heerlijk! Na hier een tijdje te hebben vertoefd, was het tijd om Maurice en Germaine weer op te zoeken. Met de Uber ben ik naar Germaine en Maurice toegegaan, die (zoals gewoonlijk) bij de Starbucks op de pier zaten. Germaine en Maurice vonden de Alcatraz niet al te veel aan dus ik ben blij dat ik niet mee ben gegaan! Ik ga de avondtour doen met Selby en Osama, dus ik hoop dat dit wat interessanter en spannender wordt doordat het donkerder is.
We zijn met z’n drieën naar downtown SF gelopen en zijn wat winkels ingeweest. Het werd steeds later en we besloten om weer bij the Cheesecake Factory te gaan eten, maar nu in San Francisco op Union Square. Helaas was het nu wat drukker en moesten we 40 minuten wachten.. Doordat het Germaine’s laatste avond was en we ontzettend veel zin hadden om hier te eten, hebben we maar gewacht.. Precies 40 minuten later kregen we een tafeltje. Die avond besloten we allemaal voor een burger te gaan en zoete aardappelfrietjes. En ook dit was weer lekker! Eigenlijk kun je bij the Cheesecake Factory alles wel eten (burgers, Italiaans, vegan, Mexicaans, Oosters) en eigenlijk is ook alles wel lekker! En ook niet eens zo duur ook, top restaurant dus! πŸ˜€

Na gezellig gekletst en gegeten te hebben, besloten we allemaal nog een stuk cheesecake mee naar huis te nemen. Maurice ging voor een chocolade cheesecake (duh), the Godiva, Germaine ging voor carrot cake en ik nam ook een chocolade cheesecake (duh), the chocolate bar cheesecake. Na een flinke wandeling terug naar de auto was het dan toch echt tijd om mij op de trein te zetten en afscheid te nemen.. Maandagmiddag zou Germaine namelijk weer terug naar Nederland gaan.. Na flink wat knuffels, gelach en gekkigheid scheurden Germaine en Maurice weer weg van het BART station al schreeuwend uit het raam, zwaaiend en natuurlijk het nodige getoeter haha. Wat ga ik die gekken missen! Eenmaal thuisgekomen om half 12 was ik dan ook op en ben ik gelijk naar bed gegaan.

De niet zo lekkere Amerikaanse pannenkoeken...
De niet zo lekkere Amerikaanse pannenkoeken… Ook al zien ze er wel lekker uit!
The "secret" steps!
The “secret” steps!
Grand View Park!
Grand View Park!
Selfies maken is toch maar wat handig als je alleen reist!
Selfies maken is toch maar wát handig als je alleen reist!
Heerlijk in het zonnetje genieten van een potje baseball!
Heerlijk in het zonnetje genieten van een potje baseball!

Die maandag was extra zwaar, aangezien ik moe was en ik een beetje in een dipje zat na deze twee leuke weken dat Germaine in SF was! Gelukkig kon mijn chocolade cheesecake mij ’s avonds redelijk goed opvrolijken! Die week heb ik weinig gesport en voornamelijk veel aan school gewerkt, aangezien ik nogal achterliep met een boel en flink wat moest inhalen! Op woensdag was het gewoon voor de eerste keer echt héél warm hier in Oakland, namelijk 31 graden!! Ik kon die dag gelukkig wat eerder naar huis en heb heerlijk in de tuin genoten van een goed glas wijn, een tijdschrift en lekker eten! Heerlijk!

Ik had op donderdag ook mijn tussenevaluatie met mijn supervisor Lisa en mijn stagebegeleider van school, Marieke. Gelukkig ging de tussenevaluatie heel goed! Ik had mezelf zesjes en zevens gegeven, aangezien ik nu ongeveer door begin te hebben hoe het allemaal gaat bij Kuli Kuli en ik nog flink wat kan verbeteren. Hier was Lisa het niet mee eens, ze gaf me negens en tienen, mijn laagste cijfer was een acht! Ze was super enthousiast tegenover Marieke en Marieke scheen dit te begrijpen, aangezien zij ook van leraren had gehoord (wie dan in hemelsnaam? De helft van de leraren weet mijn naam niet eens haha) dat ik een goede student was. Ik denk dat het deels de Amerikaanse overdrevenheid en deels is dat ze oprecht blij met me is, maar toch deed deze waardering mij goed! πŸ™‚ Die middag ging ik op pad met Anne (de designer) naar Redwood City om daar te samplen op een event van de Peacebank Yoga Studio. Het was ongeveer 40 minuutjes rijden en Anne en ik hebben gezellig gekletst over van alles en nog wat. Anne is echt een topper! Ik mag haar heel graag en werk graag met haar samen. De yogastudio waar het evenement was, was echt heel mooi licht en lekker groot. Er waren niet al te veel standjes, dus Kuli Kuli kreeg lekker veel aandacht. Er was gratis wijn, veel eten en veel vrolijke mensen, de ingrediënten voor een gezellige avond! Het evenement was geslaagd en na alles weer opgeruimd te hebben gingen we richting Palo Alto, want daar woont Anne. We hebben daar samen gegeten bij het Italiaanse restaurant Delfina en veel gekletst. Het was wel fijn om eens met Anne buiten werktijd af te spreken om zo meer over haar te weten te komen. Ondanks dat ze 10 jaar ouder is dan ik, hadden we genoeg af te kletsen. Na een lekkere pizza zijn we de auto weer ingestapt, want Anne zou mij af zetten bij het BART station. Rond half 12 was ik weer thuis na een super gezellige avond!

Mijn goddelijke chocolade cheesecake!
Mijn goddelijke chocolade cheesecake!
IK HOU VAN CALIFORNIA!!
31 GRADEN!!!! IK HOU VAN CALIFORNIA!!
Anne en ik op het evenement in de yoga studio!
Anne en ik op het evenement in de yoga studio!

Vrijdag was nogal een gekke dag.. Het was een wat negatieve dag met veel slecht nieuws. Zo bleek het Selby’s laatste dag te zijn. Ze voldeed niet aan de verwachtingen en is vriendelijk gevraagd om te vertrekken. Ik wil hier niet al te diep op ingaan, maar hier in Amerika (en vooral Californië) is het heel gewoon (en heel gemakkelijk voor werkgevers) om van de één op andere dag je baan te verliezen. Helaas heeft Selby dit moeten ondervinden.. Na het werk ben ik dan ook gelijk gaan sporten om mijn hoofd leeg te maken. Dit hielp gelukkig wel! Ook belde mijn vader me nog tijdens het sporten (hij was op stap met vrienden) dus dat deed me zeker goed. Later die avond, rond 23 uur (8 uur jullie tijd), heb ik ook nog kunnen Skypen met mijn moeder dus dat was zeker fijn! πŸ™‚

De volgende dag heb ik het lekker rustig aangedaan. Ik heb volgens mij de hele dag in bed gelegen, bijkomen van de drukte van afgelopen weekenden (zowel financieel haha als fysiek) en nog wat dingen aan school gedaan. Die avond ben ik naar Selby in Berkeley gegaan met de Uber om een filmavondje te houden, maar natuurlijk meer om haar af te leiden van haar “ontslag” en om bij te praten. Dit was erg fijn! We hebben een aflevering van de Amazon TV serie “The man in the high castle” gekeken. Wat een gave serie! Het gaat over hoe Amerika eruit zou zien als ze Hitler niet hadden verslagen tijdens WWII. Amerika is dan ook opgedeeld in een Japans en Duits deel en de Jappanners en Duitsers werken samen. Heel interessant om te zien en ook een bijzonder perspectief! Zeker een aanrader als je geïnteresseerd bent in de Tweede Wereldoorlog πŸ™‚ Om 12 uur die avond had ik afgesproken om met twee van mijn beste vriendinnen, Isabelle en Nathalie, te Skypen. We hebben 2,5 uur allemaal met een lam hoofd (ik was moe omdat het laat was, Isabelle was die nacht wezen stappen en Nathalie.. ja die was gewoon zichzelf haha ;)) voor de webcam gehangen en gewoon gepraat over onzin dingen en ontzettend veel gelachen. Ik moest natuurlijk wel stil doen, omdat het gastgezin sliep, maar in de kelder konden ze me gelukkig niet horen. Dit was leuk en dit had ik echt gemist! Zulk soort vriendinnen zou ik hier nooit in zo’n korte tijd kunnen maken!

De volgende ochtend stond om 9 uur weer een FaceTime gesprek op het programma, dit keer met Maud. Aangezien Maud aankomende donderdag komt (yay!!!) en twee weken verblijft bij mij in het gastgezin, hebben we even bijgekletst over praktische dingen en natuurlijk gewoon lekker veel onzin gekletst. Na het FaceTimen met Maud had ik nog een FaceTime afspraak met Janet! Janet had ik al drie weken niet gesproken en helaas hadden we maar een uurtje, maar desalniettemin was het weer gezellig πŸ™‚ Na het FaceTimen ging ik naar de sportschool met Sydney, maar we waren allebei niet vooruit te branden dus het ging niet al te lekker.. Na het sporten heb ik nog wat gedaan voor school en vond ik dat ik wel een dutje had verdiend. Dat dutje deed wonderen! Die avond ben ik nog met Sydney naar de film The Boss geweest. Hij was wel grappig, maar ik zou hem niemand echt aanraden, dus dat was wel jammer..

Selby's studio is versierd met kerstlampjes. Dat is heel normaal hier in studentenhuizen om het wat meer sfeer te geven. Ze knipperen ook nog eens.. Iedereen zijn eigen ding, zeggen we dan maar!
Selby’s studio is versierd met kerstlampjes. Dat is heel normaal hier in studentenhuizen om het wat meer sfeer te geven. Ze knipperen ook nog eens mateloos irritant.. Iedereen zijn eigen ding, zeggen we dan maar!
Movie night bij Selby!
Movie night bij Selby!

Die maandag was het dan ook gek op het kantoor zo zonder Selby.. Zo’n lege plek naast me.. Ik miste zelfs haar hoogst irritante gesmak!! Dus dat zegt wel wat.. Later deze week ben ik wel wat meer gewend geraakt aan de nieuwe werksituatie en heeft het mijn plezier op het werk gelukkig niet verpest. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin hier! En yaaaay donderdagmiddag komt Maud hier dan eindelijk aan! Kan niet wachten om haar te zien!

Aankomend weekend gaan we roadtrippen en het weekend erop gaan Maud en ik naar Las Vegas, dus er staan genoeg leuke dingen op het programma!

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg me dan op Instagram of via mijn speciale hashtag #ManuInSF

Love,

Manuela

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

 1. Hedwich april 15, 2016 Subscriber

  Poppie,

  Je hebt weer een prachtig verslag geschreven! En het verbaast mij niks dat jij jezelf alleen maar zesjes gaf haha. Maar je doet het hartstikke goed en ik ben super trots op jou!
  Geniet lekker verder van jouw avontuur!
  Enjoy & relax darling

  XXX Hedwich

Leave your comment