Mar goes Far-richting Laos

 

Na op zoek te zijn geweest in Bangkok, Chiang Mai en Ayutthaya, zonk de moed mij een beetje in de schoenen. Ik wist natuurlijk wel dat ik pas een week weg was maar ik begon steeds meer te twijfelen of Thailand wel mijn land was. En als je je niet op je plek voelt begin je aan alles te twijfelen. Gelukkig ben ik daar heel goed in en daarom had ik in mijn hoofd al drie keer een ticket geboekt naar Australië.

Maar toen opeens was ik daar: Pai. De reis daar naar toe (lees, met smalle kronkelige wegen met een fantastisch uitzicht) was al prachtig en met de kilometer werd de lach op mijn gezicht groter. Het moment dat ik uit de bus stapte voelde een beetje als het zien van de Dom vanaf de snelweg: thuis. De drie dagen die ik van plan was te blijven werden er acht en ik heb van elke minuut genoten. Mijn scooter werd mijn beste vriend en mensen uit het hostel werden reisgenoten. Ik heb het mooiste uitzicht gehad vanuit mijn hostel (zie foto), gemediteerd, in een hotspring gezwommen, de lekkerste Khao Soi gegeten (m’n nieuwe lievelings eten), gedanst tot in de late/vroege uurtjes en heel veel meters gemaakt op de scooter.

Tot slot heb ik spontaan, met drie anderen, een bootticket naar Laos geboekt. Dus dank je zusje voor de tip, dankzij jou heb ik nu een fijn uitzicht vanaf de rivier op het mooie Laos.

Mijn biertje word warm Ik heb het goed hier, heel goed!

Veel liefs,
Marlijn

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. Kheira februari 10, 2018 Subscriber

    Ah wat leuk! Ik wil ook nog wel eens een keer naar Laos!

Leave your comment