Modebewuste kleding: LoveDrunky

Bestand 23-07-15 13 26 09

We kwamen ze tegen op de We Love Ibiza Fair, maar stiekem hadden we ze ook al op Instagram gespot. Op de fair vielen ze ons gelijk op met hun pakkende quotes bedrukt op hun t-shirts. Gauw liepen we naar de dames achter de stand toe om meer te weten te komen over LoveDrunky!

We spraken eigenaresse Marleen Vinken over haar grote trots, LoveDrunky: “LoveDrunky staat voor liefdevolle & eerlijke mode. Eerlijk? Ja, want alle t-shirtjes en tops worden in fabrieken geproduceerd die aangesloten zijn bij de Fair Wear Foundation. Dit houdt in dat de kleding niet door kinderen wordt gemaakt, er veilige en gezonde arbeidsomstandigheden zijn, dat er een acceptabel loon wordt uitgekeerd, dat er normale werktijden zijn, er geen discrimatie is onder de werknemers en dat er een vrije keus is van arbeid.” Dingen die wij hier in Nederland dus eigenlijk allemaal heel normaal vinden 😉

De kleding van LoveDrunky is daarnaast 100% eco friendly, want het is gemaakt van biologisch  katoen, bamboe of tencel. Het biologische katoen is dus geteeld zonder landbouwgif als pesticiden te gebruiken. Daar houden we van! En LoveDrunky ook, zo zegt Marleen: “Zo ben je als LoveDrunky tenminste echt mode’bewust’ bezig!’ En daar heeft de fashionista een punt!

De kleding is niet alleen 100% milieuvriendelijk, maar ook nog eens heel fashionable en comfortabel! Wat ons gelijk opviel is dat alle shirts van fantastische en zachte kwaliteit zijn. De stof voelt heerlijk zacht aan en sterk. Daarnaast staan er op de shirts ook toffe quotes die Marleen zelf bedacht heeft. Ook het logo vinden we erg gaaf en leuk gevonden. Eigenlijk vinden we elke quote goed gevonden, maar dit zijn onze ultimate favorites:

 

Marleen liet ook vol enthousiasme haar speciale Top-Story kaartjes zien. Zo zegt ze: “Achter elk ontwerp zit een verhaal; mijn eigen levenslessen die ik graag ter inspiratie met je deel. Deze verhalen vertellen je wat er met alle ontwerpen wordt bedoeld. Wie weet zet een Top-Story je aan het denken en brengt deze je tot nieuwe inzichten.” Zo’n Top-Story krijg je helemaal gratis bij je bestelling, hoe leuk!

Een voorbeeld van zo'n Top-Story.
Een voorbeeld van zo’n Top-Story.

Intussen is er dan ook al een hele community ontstaan van happy customers, of hoe Marleen ze liever noemt, ‘LoveDrunkies’. LoveDrunky bestaat pas sinds mei 2015, maar er zijn nu al zoveel fans! Zo verklaart ze: “LoveDrunkies zijn zich er van bewust dat we op de wereld zijn om in verbinding te staan met elkaar, met de wereld en met onszelf. LoveDrunkies weten dat liefde hier een belangrijke rol in speelt en ‘dragen’ deze boodschap met liefdevolle overtuiging uit.”

Wij dragen de liefde dan ook graag uit met jullie voor dit fantastische mode’bewuste’ merk. Wij zijn zeker fan! En… word jij ook een LoveDrunkie?


Je kunt de toffe mode van LoveDrunky hier bestellen:
www.lovedrunky.nl

Volg ze ook op Instagram en Facebook!

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment