Review: MUA Luxe metallic eye palette Alchemy

Vandaag review ik het MUA Luxe metallic eye palette Alchemy. Een paar weken terug deed ik recreatiewerk op een camping in Nijverdal. Toen ik even naar de Kruidvat moest, liep ik natuurlijk ook even langs de make-up schappen. Tot mijn verbazing zag ik niet alleen schappen van de merken Essence, Catrice etc. maar ook een schap van het merk MUA! Ik kon het niet laten om iets uit te proberen van dit merk, aangezien ik er al veel over gelezen had bij andere blogs. Kijk je mee naar mijn nieuwe pareltje?

Ik vond het natuurlijk super leuk dat het merk MUA verkrijgbaar was in dit filiaal van de Kruidvat. Bij ons in Enschede hebben we veel Kruidvat filialen, maar geen één daarvan heeft een schap met MUA make-up. Ik wilde heel graag een oogschaduwpalette kopen en mijn voorkeur ging uit naar een palette met bruinige tinten.

Toen zag ik dit palette liggen. Een niet te groot, zwart doosje met 4 glanzende bruin getinte kleurtjes. En wat ik zelf heel erg handig vind, is dat er ook een kwastje bij zit. Er zitten drie oogschaduwkleurtjes in. Van links naar rechts is er eerst een highlighter te vinden, vervolgens twee supermooie koper/bronskleurige oogschaduws en aan het einde van het doosje zit een eye primer zodat de oogschaduw langer blijft zitten.

Wauw! Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. De oogschaduw bestaat niet alleen uit poeder, maar het is echt een soort crème. Dit smeert heel fijn en het resultaat is erg mooi!

Hier zijn de swatches te zien van het oogschaduwpalette. Wauw! Ik word hier echt blij van. Wat een mooie glans en wat een mooie kleuren! Op je ogen kun je de kleuren heel mooi met elkaar blenden zodat het een mooie overgang krijgt.

Wauw, ik ben echt heel blij met dit palette. Het is precies wat ik zocht en ze zijn zelfs in nog meer kleuren verkrijgbaar! Helaas hebben wij dus geen filiaal in de buurt met het merk MUA, maar gelukkig zag ik dat ze het op de site van Kruidvat ook verkopen, happy me! Dit oogschaduwpalette heeft ook nog een leuke prijs. Ik heb hem aangeschaft voor €5,99.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs Lisanne

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment