NEW SCOOP: YELLOWBAG APP

Okay……hier worden we héél erg blij van!! We hebben als eerste in Nederland dé nieuwe scoop. Volgende week wordt de nieuwste app gelanceerd waar iedereen blij van wordt. Ben je er klaar voor…..ga even zitten en lees dan verder!

Wie houdt er nu niet van shoppen? En hoe fijn is het als we die mooie tas, gave sneakers of hippe top ook nog eens in de uitverkoop hebben?! De Yellowbag app wordt jouw persoonlijke shopping tool. Al je favoriete online producten kan je op één plek opslaan onderverdeeld in diverse categorieën die je zelf aanmaakt. Vind je het product te duur? Geen nood, want dan start je gewoon de ‘price alert’. De app houdt voor jou het product dagelijks in de gaten. Dus zak lekker onderuit, geniet en de app laat jou weten wanneer de prijs is gezakt.

Yellowbag is gecreëerd voor diegene die houden van korting. Producten die je niet direct koopt komen vaak in de uitverkoop of gaan in de sale. Soms lopen deze kortingen wel op tot 20, 30, 50 of zelfs 80%. Hoe zuur is het als jij dan de volle prijs hebt betaald. Yellowbag ziet direct als de prijs wordt aangepast en geeft jou daar direct een seintje voor. Dus jij bent de allereerste die af weet van de korting.

Achtergrond

Yellowbag is in 2014 bedacht door ondernemers Paul Aelen en Jasper van Elferen. Paul is een fervent online shopper en zocht naar een product dat zijn online favorieten kon opslaan en daarnaast de prijs in de gaten kon houden. Het idee werd gepitched bij Jasper die direct enthousiast was (net als wij!!). Met de hulp van twee creatieve talenten werd Yellowbag vervolgens opgezet.

Hoe werkt het?

Favorieten opslaan

Om je favorieten op te slaan, klik je op de gele button onderaan de pagina. Voer de url in van de productpagina en het product wordt succesvol aan Yellowbag opgeslagen. Het product wordt opgeslagen met de afbeelding waarvan wij denken dat deze het product het beste representeert. Ook de naam en de prijs van het product zal je er terugvinden. In je overzicht zullen de meeste recente producten bovenaan te vinden zijn.

Om een product aan te passen, open je het menu rechtsonder en klik je op ‘edit’. Je kan nu een keuze maken in de aanpas opties.

Voeg een price alert toe

Als je een product hebt gevonden wat voor jou te duur is, voeg dan een price alert toe. Als de prijs veranderd, ontvang je een notificatie van Yellowbag. De kleur van de prijs laat de huidige status zien. Rood betekent dat er geen alert is. Oranje betekent dat de alert actief is en groen betekent dat de prijs is gedaald.

3. img-price-alert-v3

Adresboek

Als je een product opslaat, wordt ook direct de webshop opgeslagen. Deze vind je op alfabetische volgorde in je adresboek. Je kan zelf ook webwinkels toevoegen door op de ‘plus’ te klikken en de url toe te voegen. In het menu kan je een beschrijving en additionele informatie toevoegen, zoals contactgegevens en je wachtwoord voor je online bestellingen.

Adresboek
Adresboek

Deel met je vrienden

Yellowbag is een persoonlijk platform, maar als je een mening van vrienden wil hebben of gewoon mooie producten met ze wil delen dan kan dat door het delen van de link.

Deel de link met je vrienden
Deel de link met je vrienden

Goed nieuws!

Je kan je direct aanmelden bij Yellowbag. Het nieuws is vers van de pers, dus we hebben de app zelf nog niet getest maar gaan dat zeker snel doen. Goed nieuws!! Want jij kan je ook al aanmelden bij Yellowbag. We zijn heel erg benieuwd naar jullie mening!! Laat het ons weten!

Liefs Germaine xoxo

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment