Ochtend work-out

Oké, vandaag heb ik een interval training voor jullie in petto! Woeeehooeee we gaan wat vet verbranden hoor! Ben je er klaar voor? Niet? Oke, schiet op dan! Het is echt tijd om te knallen! Rennnnen is leeeuk! Je zult zien dat je na het uitvoeren van deze interval training een heerlijk gevoel hebt. En je toekomstige jij zal je dankbaar zijn!

Foto: Suzanne Brummel
Foto: Suzanne Brummel

Oké, mijn plan voor vandaag is om 8km te rennen. Hoe? Nou door te starten met een korte warming-up. Eventjes lekker 5 minuutjes inlopen, eventueel rekken en strekken. En dan stel ik mijn Nike Running App in op commentaar om de 1 minuut. Vervolgens sprint ik 1 minuut (100% gevoelsmatig) en daarna jog ik 1 minuut (50% gevoelsmatig) en dit doe ik telkens opnieuw tot ik 8 km heb volgemaakt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor 5km of 2,5 km of misschien wil je zelfs wel meer dan 8km lopen, dat kan natuurlijk ook!

Een interval training is zwaarder dan gewoon een lang stuk rennen op één tempo, houd daar rekening mee. Het is effectiever dan normale cardio waardoor je ook meer en sneller vet verbrandt! #winwin Dus waar wacht je nog op? Kom van die bank af en hup naar buiten! Oh en vergeet je cooling down niet 😉

Fijne workout ladiessss & gentlemeeeennn!

Liefs, Suzanne


Sportswear: Jogha.com & Colmar originals

Follow me on Instagram  Facebook – Bloglovin 
PH : Piet Kampers

Bekijk meer sportieve artikelen van Suzanne op haar blog!

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment