ONE LIVE Amsterdam: een wereld op zich!

Ik ging zonder enig idee naar de Ziggo Dome. ONE LIVE Amsterdam is het grootste indoor Fitness festival van Les Mills en Reebok met internationale trainers van over heel de wereld. Direct toen ik binnen liep wist ik dat ik in een andere wereld was beland. De Les Mills wereld. Met heel veel die hard fans, enthousiastelingen en afgetrainde fitties.

BLOGGER BRITT
Als vereerde blogger was ik aanwezig in de VIP room en kreeg ik een compleet Reebok pakket. Door deze outfit was ik in no-time klaar om te knallen. Ik zag bekende gezichten van Instagram en leerde zelfs pers uit België kennen. Leuk om iedereen in het echt te zien! Met een ‘special guest bandje’ mocht ik alle areas en ruimtes in om de complete ONE LIVE ervaring bij te wonen. Daar maakte ik dan ook de hele dag gebruik van!  Zo liep ik de RED DELTA in tijdens BODYBALANCE, SH’Bam en BODYPUMP om even rond te kijken, foto’s te maken en de sfeer van dichterbij te proeven.

DO YOU EVEN GRIT? 
Een klein beetje afgeschrikt door alle afgetrainde mensen om me heen bereidde ik me voor op mijn eerste (echt allereerste ooit) GRIT Strength les. Stond ik dan, op de vroege zaterdagochtend in de Ziggo Dome tussen allemaal doorgewinterde GRIT-ers. Beetje bang wel, maar met een dosis energie ging ik er vol voor. Genoeg enthousiasme ook. Wát een zaal en wat een sfeer! Ik was vergeten de gewichten te controleren aan de barbell, oeps heavy! Alles hing eraan en geloof me, dat was iets te veel van het goede voor een kennismaking met GRIT. Aan allebei de kanten moest ik er even twee gewichten afhalen om echt te kunnen beginnen.

GRIT in het kort:  ZWAAR A.K.A ZWETEN. Snel, grensoverschrijdend en HIIT op z’n best. Maar gaaf, écht super gaaf en de Ziggo Dome met een dikke lichtshow, super gave muziek en duizenden mensen om je heen maakt het allemaal nóg beter!

SH’BAM, of net niet…
Vervolgens besloot ik ook even mee te doen met SH’BAM. Nou, dat is niet even meedoen. Respect voor de mensen die alles uit hun hoofd weten of (wel) direct mee kunnen doen. Ik dacht altijd dat ik dingen best goed kon onthouden, maar de danspasjes gingen toch echt iets te snel of leken te ingewikkeld om direct na te doen. Ik noem het mijn SH’BAM fiasco. Maar desondanks: dat sfeertje hing er. Geweldig! Alleen maar enthousiaste mensen die op de maat en choreografie staan te dansen. Foto’s konden dan ook niet mislukken.

SPRINT, fietsen maar dan leuker
Naast instructeurs en de andere pers mochten wij het nieuwste programma van Les Mills uitproberen. SPRINT op gekleurde bikes in de BLACKBOX boven in de Ziggo Dome. Dit keer was ik  ewaarschuwd: SPRINT is heavy en er zullen ook trainers door de zaal lopen, dus smokkelen (mijn geheime wapen) was not an option. Ik koos dus natuurlijk voor een rode fiets helemaal achterin de zaal.

Foto: ONE LIVE Amsterdam
Foto: ONE LIVE Amsterdam

SPRINT is niet spinnen
In een vaag en vooral ver verleden deed ik soms mee met de spinning les. Maar dat is niet te vergelijken met dit. SPRINT was snel, heavy ja, maar ook écht heel erg leuk en ik lieg niet! SPRINT ga je echt heel leuk vinden: spontane trainers die je via de HIIT methode in 30 minuten killen, langslopen en extra motiveren. Echt, helemaal afmaken. Je gaat minstens drie keer over je grens heen, maar je blijft gaan én sterker nog: je kan veel meer dan je denkt! Bezweet, met slappe benen en uitgeput stapte ik van de fiets af.

SPRINT is leuk!

De Les Mills planeet
Op TV zie je ze vooral voor popartiesten en Beyoncé, vroeger spaarde ik ook trouw Spice Girl stickers. Maar tijdens ONE LIVE Amsterdam zag ik een andere soort ‘fans’. De Les Mills ‘die hards’. De trainers die voor mij super goede choreografen zijn met een tóp baan (hállo reisjes), zijn voor hen wereldverbeteraars en worden omgeven door gegil en enthousiasme. De Les Mills Program Directors zijn celebs en ik wist er niets van! De Les Mills programma´s evenzo.

ONE LIVE Amsterdam, mag ik nog een keer?

Foto: ONE LIVE Amsterdam
Foto: ONE LIVE Amsterdam

Wát een dag! Een indoor Fitness Festival meemaken is een ervaring. ONE LIVE Amsterdam meemaken is een feestje! Een geweldig Reebok pakket, Reebok Cardio Ultra’s, unieke workouts, de sfeer en de ervaring, allemaal super gaaf!  De spierpijn die ik voel tijdens het schrijven van deze blog zegt dat ik mijn best heb gedaan.

Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Thanks Les Mills en Reebok voor de uitnodiging voor dit gave event! Ik kan nog even nagenieten van de spierpijn.

The pain you feel today, Will be the strength you feel tomorrow.

Liefs,

Britt


Bekijk meer leuke artikelen van Britt op haar blog die ze samen met haar zus Ingèr runt: Abouttobe.nl 
Of volg haar op Instagram voor de laatste updates van haar leven! 

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment