OOTD Herfstoutfit: Trying something different

Hi! Laatst ging ik outfit foto’s maken in het bos. Stiekem hoopte ik dat de blaadjes al een beetje geel/oranje waren, maar helaas… Alles was toen nog felgroen! Het was wel even zoeken naar de juiste locatie, maar het is gelukt! Kijk snel mee naar mijn herstoutfit! 

IMG_8374-2 r96Dit was mijn totale herfstoutfit met jas. Waarom ik het artikel ‘trying something different’ heb genoemd? Dit komt doordat ik nooit zo’n soort jurk aan heb! Ik moest er in het begin wel even aan wennen (en nu nog steeds), maar ik vind het wel mooi en netjes staan. Ik heb er een wat stoerdere look van gemaakt door er een leren jasje bij aan te doen! Door de kleine laarsjes is het toch wat minder stoer en meer mijn eigen stijl.
IMG_8402-bewerkt r96

IMG_8381-bewerktr96

IMG_8379-bewerktr96

IMG_8378-bewerkt r96

Jurk: zoyou.nl
Jas: Forever 21
Schoenen: van Haren
Sjaal: New Look
Tas: Topshop

Het jurkje is vrij warm (wat ik zelf nooit gedacht had) en de mouwtjes vind ik erg leuk, omdat ze net iets langer zijn dan normale mouwen. De stoffen tas van Topshop kreeg ik bij een aankoop en I love it! Topshop is natuurlijk één van m’n favorieten winkels, maar sowieso vind ik stoffen tassen altijd heel leuk en je kan er nooit genoeg van hebben!

Wat vinden jullie van mijn herfstoufit?

Liefs,

Sharissa


Bekijk de blog van Sharissa voor meer leuke fashion artikelen: Oh snap, Itz Sharis
Of volg haar op Instagram

 

 

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment