OOTD: sportief en vrouwelijk!

Sta je regelmatig uren voor je kledingkast omdat je niet weet wat je aan moet trekken? Heb je een kast vol kleren maar het gevoel dat niets bij elkaar past? Besef je dan eerst: het is oké! Je bent nu eenmaal een vrouw (RELAX). Ten tweede, niets LIJKT bij elkaar te passen, maar vaak wanneer je al die losse items combineert ontstaan er superleuke onverwachtse combinaties. Veel vrouwen vragen zich af wat voor kledingstijl nou bij ze past. “Zou ik mij niet altijd netjes moeten kleden vanwege mijn werk of opleiding?” (Seriously why should you?! Laat je werk niet je gehele kledingidentiteit bepalen!) “Zou het niet veel makkelijker zijn om mezelf óf sportief óf sexy te kleden? Dan koop ik lekker alle kleding in die stijl en past alles bij elkaar.” Ja true…maar dat is wel erg saai vind je ook niet?!

Dames, meisjes, jonge vrouwen, iedereen met deze kledingissues: niet alles hoeft te matchen qua stijl! Maak eens een combinatie van stijlen en je zult zien dat er een superhippe outfit uit voort vloeit! Juist dat ‘matchy matchy’ achtige maakt het interessant! Als ik kijk naar mijn eigen kledingstijl kan ik die onmogelijk in een paar woorden omschrijven. In mijn kast hangen vrouwelijke, klassieke kledingstukken, er hangen ook jongensachtige oversized items, er hangen strakke en wijde rokjes, gescheurde spijkerbroeken maar ook nette pantalons, blouses en leren jacks, het gaat echt van dikke wollen grote truien naar meisjesachtige croptops. Eigenlijk van sportief naar sexy en van formeel naar stoer. Je kunt het zo gek niet bedenken! En door deze stijlen te combineren creëer je iets unieks!

Yes, ik ben een fitgirl, maar ik loop echt niet elke dag in mijn trainingspakkie rond hoor! Ja ik studeer aan de Universiteit en heb ook mijn verantwoordelijkheden, maar ik loop er ook écht niet altijd stereotype netjes bij. En natuurlijk heb ik formele aangelegenheden waar ik ook gebonden ben aan een bepaalde dresscode, maar besides that… ben ik iemand die lekker draagt wat ie wil en waar ik me lekker in voel. Dat is ook wat er gebeurde bij de outfit op de foto’s in deze post. En dat wil ik laten zien vandaag! Kledingstukken die je in eerste instantie misschien helemaal niet bij elkaar zou pakken kunnen tot een geweldige combinatie leiden.

sportief en vrouwelijk

De jas past bij dé trend van aankomend seizoen: oversized. Tegelijkertijd kan je deze jas op verschillende manieren dragen. Deze jas past bijvoorbeeld prima over een nette rok met blouse voor bij een formele gelegenheid. Maar vandaag combineerde ik hem met deze informele boyfriend jeans. Stoer en hip! Daarbij de sneakers die een sportief element toevoegen aan deze outfit. Tegelijkertijd benadrukt het witte blousje de vrouwelijkheid en voegt het iets nets toe. De chique tas voegt ook iets elegants toe aan deze outfit. Maar omdat ik het niet te netjes wilde, draag ik deze gestreepte casual trui over de blouse, het creëert iets nonchalants. Het hoedje is het laatste item dat deze matchy look compleet maakt!

sportief en vrouwelijk

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_3420

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik ben benieuwd naar jullie resultaten wanneer jullie het geprobeerd hebben!

Liefs,

Suzanne


Meer outfits van Suzanne? Die vind je op haar blog: www.suzannebrummel.com 
Volg Suzanne ook op Instagram!

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment