Organized fashion

Eindeloos op Pinterest mooie streetstyle foto’s kijken. Uren verdoen en maar blijven scrollen. Zijn alle fashionista’s daar niet een beetje schuldig aan? Mijn guilty pleasue is dan ook niet eindeloos door street style scrollen, maar door prachtige gesorteerde en georganiseerde kasten. Organized fashion dus!

Als een echte fashion freak en kleine ocd’er, vind ik het echt heerlijk om mijn kast op te ruimen en elke keer handige manieren te vinden om mijn kast nóg beter te kunnen organizen. Want wees eerlijk, we moeten goed voor onze kleertjes zorgen.

‘I don’t have a room, my closet just happen to have a bed in it.’

Door iemand zijn kast neuzen is heerlijk, maar zo leer je ook iemand kennen. Is iemand opgeruimd of slordig? Wat voor smaak heeft die persoon, hoeveel creativiteit bezit deze persoon, hoe stylish het allemaal wordt ingericht, en hoe slim gaat iemand om met de ruimte die er is?

Ik doe dan ook echt altijd mijn best om mijn ‘kast’ zo leuk mogelijk te maken. Dit lukt aardig, want altijd als ik mijn kamer in loop word ik gelukkig. Ik vind het heerlijk dat overal waar je kijk iets van fashion is. Dat alles op kleur hangt of ligt vind ik dan ook heerlijk. Ik weet precies waar alles ligt. Als ik zin heb in zwart met grijs, dan is dat zo gevonden.

Joy-van-zetten (1 van 10)

Joy-van-zetten (2 van 10)

Joy-van-zetten (3 van 10)

Joy-van-zetten (4 van 10)

Joy-van-zetten (5 van 10)

Joy-van-zetten (6 van 10)

Joy-van-zetten (8 van 10)

Joy-van-zetten (9 van 10)

Joy-van-zetten (10 van 10)

Hoe stylish ga jij om met je kleding? Hoe georganiseerd is jouw kast?

Liefs,

Joy

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment