Our favourites in December

Vandaag hebben we de persoonlijke favorieten van onze editors voor jullie verzameld! Wat zijn volgens ons de items die je echt moet hebben voor de komende feestmaand? Kortom: our favourites voor de maand December!

 .
charissa
Charissa van Lady Goldapple
Charissa: “Mijn favoriete item voor de feestdagen (in mijn schoen of onder de kerstboom ;-)) is toch wel de klassieker: Chanel No 5. Dit is en blijft een geweldig luxe cadeau om te krijgen én te geven, helemaal als het prachtig wordt ingepakt!” 
Je kunt het parfum hier kopen!

Schermafbeelding 2015-12-07 om 14.07.44


 

joy

Joy van The Life Of Joy 

Joy: “Ik deel graag mijn favoriet voor de feestdagen met jullie! Ik heb dit keer geen product, maar een prachtig liedje! Het is namelijk nu echt mijn favo nummer en draai het helemaal grijs. Like I’m gonna lose you – Meghan Trainor Ft. John Legend. Het is zo een prachtig nummer, het raakt me echt. Het liedje is niet alleen voor de liefde van je leven, maar ook voor de vrienden en familie waar je van houdt!” 

                                


 

ingervierhout

Ingèr van About to be

Ingèr: “Mijn december favoriet is de indoor studio schoen ‘Reebok Cardio Ultra’. Geen glitter, maar wel bizar lekker resultaat in de gym, voor iemand die altijd op hardloopschoenen in de gym trainde! Perfect om gemotiveerd te blijven tijdens de feestdagen en tussen het eten door.”

Je kunt de schoenen hier kopen!

12335987_10204426314532527_1520281985_n
Foto: Ingèr Vierhout

 

marloes

Marloes van Budgetproof.nl

Marloes: “Dit is m’n nieuwe liefde voor aan m’n voeten. Super comfortabel door de grote blokhak maar elegant door de rood-bruine kleur, de punt en het lakleer. Ik kocht ze voor €15 bij C&A, wie had dat ooit gedacht! Ideaal voor naar kantoor of zelfs onder je feestjurk tijdens de kerstborrel.”

Je kunt deze laarsjes hier kopen!

Foto: Marloes van Straten
Foto: Marloes van Straten

sharissa

Sharissa van Oh snap, Itz Sharis

Sharissa: “Mijn favoriete item van de feestmaand december, daar moest ik toch even over nadenken! Ik heb 4 jaar lang op kunstschaatsen gezeten en ik heb het dit jaar voor het eerst niet meer gedaan omdat ik op stage zou gaan. En omdat ik het nu al een jaar niet meer heb gedaan begin ik het wel echt te missen.. Dus mijn favoriete item is toch echt de (kunst)schaats! Ik kan daarom ook echt niet wachten om weer op het ijs te staan! Ik heb online een mooi paar opgezocht voor jullie! Ik heb deze zelf ook en ze zitten heel fijn en ze schaatsen super. Ze zijn wel wat aan de prijzige kant maar de kwaliteit is zeker goed!” 

Je kunt de kunstschaatsen hier kopen!

Schermafbeelding 2015-12-07 om 14.12.16


marlot

Marlot Keldermans

Marlot: “Mijn favoriet van deze periode zijn toch wel de Chippendales. Van half september tot en met december zijn ze altijd in Europa. Ik probeer elk jaar naar een aantal shows te gaan. Het is ook leuk om de mensen die ieder jaar gaan weer te zien. Mijn andere favoriet van deze periode is toch wel de erwtensoep van m’n moeder! Heerlijk met koud weer en donkere dagen.” 

Boek je ticket hier!

Foto: Chippendales.com


Brittvierhout

Britt Vierhout van About to be

Britt: “Mijn favoriet is het boek Lonely Planet’s Ultimate Travelist . Ik wil wel eens weten hoeveel plekjes ik van de top 500 al gezien heb en of er nog nieuwe must plekjes opstaan die ik in 2016 moet zien.” 

Koop het boek hier!

Ultimate-travelist-cover


suzanne

Suzanne van www.suzannebrummel.com

Suzanne: “Deze Jas van Everyday counts, doet me echt denken aan een witte kerst! Misschien door de kleur groen en de soort van bontjes eraan. Maar het is natuurlijk ook gewoon een onwijs hippe en fashionable jas. Deze zou ik wel graag onder de kerstboom zien liggen hoor haha!” 

Koop de jas hier!

Schermafbeelding 2015-12-07 om 14.32.56


nienkestronks

Nienke Stronks

Nienke: “Mijn favoriete item voor december is deze heerlijke warme, oversized trui van Forever 21! Ik vind het heerlijk om deze maand lekker op de bank te zitten, in comfortable, warme kleding waar je lekker in weg kan kruipen! Kaarsjes aan, kop thee en een goede film erbij, dan ben ik helemaal gelukkig!”

Je kunt de trui hier kopen!

Schermafbeelding 2015-12-15 om 20.20.19


ingejill
Inge Jill van Purelicious
Inge: “Mijn favoriete December item is zeker de cape! Ik vind het een schitterend item voor de feestdagen
om je stijlvol warm aan te kleden. Of je nu voor een klassiek of juist iets stoerdere look kiest, je kunt er zoveel kanten mee op. Ik ben absoluut grote fan van dit veelzijdige item! En hij maakt zeker je feestelijke outfit helemaal compleet.”
Deze toffe cape kopen? Dat kan hier!

3057266712_2_3_1-1


marnie

Germaine Dupont

Germaine: “Na ontzettend veel blogs te hebben gelezen over Mac Cosmetics, wilde ik toch graag zelf ondervinden of het echt zo geweldig is. Omdat het bij mij in de buurt nergens te koop is, kocht ik online bij Douglas mijn eerste matte lipstick. Ik was gelijk verkocht! Een mooie matte tint die ontzettend lang blijft zitten. Twee weken later heb ik mijn collectie aangevuld met nog vier tinten van nude tot donker, waarvan deze Tropic Tonic mijn echte favoriet is. Ik ben nu ook een Mac Fan!” 

Ook deze lipstick hebben? Koop hem hier!

our favourites


manuela

Manuela Warnar

Manuela: “Dit prachtige merk is al bekend onder vele bloggers, maar ik ben verliefd dus ik wil het graag delen! Ik ben al een tijdje op zoek naar een gouden horloge en deze van Cluse is echt een pareltje. Een ideaal cadeau voor onder de kerstboom, want de prijs is ook zeker goed te doen!” 

Koop het horloge hier!

Schermafbeelding 2015-12-15 om 19.54.53


Dat waren onze favorieten voor de maand december! Wat staat er op jouw wishlist voor deze maand? Wij wensen je in ieder geval fijne feestdagen!

Liefs,

Alle editors van iGlossy! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment