Overig

Wat is Digital Nomadness?

Digital Nomadness is een online travel magazine waar ik je meeneem naar verborgen plekken overal op de wereld. Het liefst plekken die je niet zomaar in de reisgids vindt en die zijn ontdekt door mijzelf of één van onze contributors. Door middel van onze reisverhalen en reviews lees je onze persoonlijke ervaringen en beoordelingen als reiziger. We zijn te allen tijde eerlijk over onze ervaringen, gezien we jullie eerlijke reviews willen tonen. De manier van reizen kan variëren van backpacken tot aan luxe vakanties, doordat we regelmatig gast bloggers hebben die hun verhaal met je delen. Persoonlijk ben ik een ‘luxe’ reiziger. Ik houd ervan als alles al gepland is en als er luxe te vinden is. Maar ik sta open voor nieuwe ervaringen, dus wie weet waar ik binnenkort over schrijf.

Daarnaast vind je op de site een overview van o.a. hotels, eetgelegenheden en werkplekken. Dit zijn de eerste benodigdheden voor een digital nomad. Deze informatie komt vanuit onze eigen ervaringen of is door het bedrijf zelf aangeleverd. Heb je deze locaties eens bezocht, geef ze dan een review zodat we toekomstige reizigers ook hier goed over kunnen inlichten.

Ook wil ik jullie verder informeren op het gebied van carrière want hoe word je nou een digital nomad? Waar moet je aan denken en kan je zomaar naar het buitenland vertrekken? Wat zijn de beste tips en tricks? Door middel van interviews laat ik digital nomads en wereldreizigers aan het woord zodat je door deze persoonlijke verhalen een beter beeld krijgt van wat jou misschien wel te wachten staat.

Op Facebook vind je de Digital Nomadness Community waar momenteel al meer dan 6000 leden in te vinden zijn en waar elke dag honderden blogs in worden gedeeld. Daarnaast heeft mijn Facebook pagina 8600 volgers. Super trots ben ik hierop en ik hoop deze community in de toekomst ook offline samen te krijgen door middel van events en georganiseerde trips. Ik sta uiteraard open voor al jullie input, ervaringsverhalen, tips, reviews, interviews etc. Stuur me even een mailtje!

Wie is Germaine?

Ik zou mezelf omschrijven als een vriendelijk, soms ongeduldig, ambitieus, hardwerkend en reislustig persoon. Momenteel freelance werkzaam als copywriter en op het gebied van online marketing/PR. Daarnaast ben ik oprichter van deze website en de bijbehorende Social media kanalen. Zoals ik al zei ben ik erg ambitieus en loop ik altijd over van de ideeën. Ik heb inmiddels geleerd om niet in teveel sloten tegelijk te springen en me te focussen op één ding. Misschien gaat dat wel goed omdat ik mijn echte passie nu heb gevonden. Ik zou graag fulltime willen besteden aan deze site, het schrijven van verhalen en verschillende locaties over de wereld willen bezoeken. De laatste jaren heb ik 25 verschillende landen bezocht waarvan enkele meerdere keren. Ik hoop dit verder uit te kunnen breiden en nog veel meer mooie plekken te ontdekken.

Inmiddels ligt mijn hart in Amerika. Mijn broer woont er nu enkele jaren en hoewel ik in het begin enorm moest wennen aan de ‘fake’ mentaliteit ben ik het steeds meer gaan waarderen. Ik ben nu enkele keren in Florida geweest waar mijn broer als eerste woonde en de laatste twee jaar heb ik hem bezocht in San Francisco waar hij momenteel met zijn vriendin woont. Tijdens mijn laatste bezoek heb ik enorm veel aandacht aan mezelf gegeven. Ik heb serieus nagedacht over wat ik wil in mijn leven en ben meerdere keren uit mijn comfort zone getreden door dingen te doen die ik voorheen nooit had gedaan. Ik heb de beste vakantie ooit gehad en kijk wat het me heeft gebracht…..

Welkom bij Digital Nomadness! Liefs Germaine xoxo

De landen die ik heb bezocht: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Zweden, Frankrijk, Portugal, Spanje, Mallorca, Ibiza, San Marino, Gozo, Malta, Italië, Kroatië, Turkije, Egypte, Tenerife, Gran Canaria, Verenigde Staten, Thailand, Aruba, Curacao, Bahama’s.