Spot on: Rebels in the house

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Joyce van de blog Rebels in the House in Spot on!  

spot on

Deze week in Spot on zetten we Joyce van de blog Rebels in the House in de spotlights! Joyce is 30 jaar en een beetje en ze houdt van haar kleine ‘rebellions’ Danae (4,5 jaar) en Oliver (bijna 1,5 jaar). Joyce schrijft over lifestyle, moeder, moederschap en de kleine grote dingen in het leven. Ze heeft 15 jaar in de internationale modellenwereld gewerkt, waarvan de laatste 7 jaar achter de schermen als booker & coach. Nu werkt ze in de IT wereld. Yes, van de beauty’s naar de nerds! 🙂 Een hele switch van glamour naar gezinsleven naar high tech omgeving. Wil je meer weten over Joyce? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Bloggen is een compleet nieuwe ervaring voor mij. Ik zag dat een leuk platform op zoek was naar bloggers. Aangezien mijn creativiteit al een tijdje zat te kriebelen en ik het geen plek kon geven, leek mij dit een uitstekende combinatie. Daarnaast heb ik 10 jaar geleden meegedaan aan een prijsvraag voor MTV ism VEET en heeft het me een VIP TRIP naar LA opgeleverd. Destijds moest je een verhaal over beautyrituelen toesturen, die ik dus niet had, maar wel een ontzettend shopritueel (lees: ik moest vroeger altijd iets kopen als ik de stad uitging). Ik had met mijn verhaal gewonnen, en ik heb samen met een vriendin een geweldige, exclusieve, reis mogen maken. Die wij nooit, maar dan ook, nooit zullen vergeten!! Seth Kamphuijs, voormalig MTV host, was onze reisleider in LA. Ik kan je vertellen: er is geen betere! Dus mijn drive om er nog een keer voor te gaan was enorm. Het is geweldig om je hotspots, trends en/of hilarische mama taferelen te mogen delen!

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik denk heel graag out-of-the-box en probeer mensen daarin te inspireren: stil te staan bij dingen die juist vanzelfsprekend zijn of juist uit je comfortzone. Ik denk dat als we allemaal meer vrij kunnen zijn om onszelf te zijn en dit te accepteren van elkaar, waardoor de wereld er een stuk gezelliger van wordt. Of zou dat door mijn Brabantse roots komen?!

Wat vind je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik denk dat die nog moet komen. Schrijven over MKB’ers doe ik erg graag! Kleine ondernemers die in deze tijden “ervoor gaan”, daar heb ik mega respect voor. Schrijven over events vind ik persoonlijk erg leuk om te doen, vooral het scala aan nieuwe mensen die je daardoor ontmoet. Dat is denk ik ook een beetje mijn struikelblok. Ik vind echt heel veel leuk!

Wat is je leukste Instagram foto en waarom vind je dat?
De kids met tattoo’s, master! Deze foto drukt goed uit waarvoor ik sta “Rebels in the House”. Jijzelf moet iets van je leven maken, een gezinsleven hoeft geen sleur te zijn, kies voor jezelf, doe waar jij in gelooft en laat alle bullshit van anderen voor wat het is!
spot on

Wat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Of je nu uit commercieel oogpunt blogt of niet. Zorg dat er altijd een kern van “J E Z E L F” in zit. Jij bent uniek en dat is de reden waarom mensen je volgen!

Neem een kijkje op de leuke blog van Joyce of volg haar op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment