Review: mijn 3 favoriete lipsticks

Als ik één beauty product zou moeten kiezen en ik alleen nog maar dat product zou mogen gebruiken dan is dat 100% lipstick. Lipsticks vind ik echt het mooiste aan een makeup look. Tot een jaar geleden had ik er niks mee, maar opeens sloeg de knop om. Ik kocht mijn eerste MAC lipstick – die eigenlijk mijn minst favoriet is nu – Please Me. Ik zei tegen de MAC werknemer dat ik een niet opvallende kleur wilde omdat het natuurlijk mijn eerste lipstick was. Hij raadde me Please Me aan, een zachte roze matte kleur. Nu vind ik hem eigenlijk niet eens zo heel mooi en droogt hij m’n lippen snel uit. Dus deze komt niet in mijn 3 favoriete lipsticks lijstje. Wel mijn andere MAC lipstick, namelijk Hot Gossip!

M.A.C. Hot Gossip

Hot Gossip is een roze kleur met een cremesheen finish. Hij smeert makkelijk uit en het is de perfecte kleur voor iedere dag! Hij blijft super goed en lang zitten en droogt ook niet uit. Ik gebruik deze lipstick vaak als ik snel een kleurtje moet op doen and I’m good to go! Nou is MAC niet mijn meest favoriete lipstick merk maar ik ga zeker binnenkort een nieuwe halen!

Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen

Kiko Milano Velvet Matt Lipstick 613

Dit was de eerste matte lipstick die ik van Kiko kocht en in tegenstelling tot Please Me van M.A.C. beviel deze veel beter. Hij smeert fijn en makkelijk en blijft héél goed zitten! De kleur vind ik ook echt heel mooi, niet te opvallend maar toch ook weer wel. – goede beschrijving sharissa – Haha.

Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen

Hier draag ik de kleur op mijn lippen.

Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen

Kiko Milano Velvet Matt Lipstick 614

Dit is precies dezelfde lipstick alleen dan in een andere kleur. Dit is een donker roze maar soms neigt hij naar rood. Love it! De huls van deze lipsticks zijn echt prachtig trouwens!! Ik vind dat de make-up producten van Kiko er altijd heel ‘duur’ uit zien terwijl het een echt budget merk is! Én Kiko is ook nog eens dierproefvrij :)

Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen

Hier draag ik de kleur op mijn lippen.

Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen
Foto: Sharissa Klaassen

MAC Hot Gossip €19,50
Kiko Milano Velvet Matt Lipstick 613  €6,90
Kiko Milano Velvet Matt Lipstick 614 €6,90

Welke lipsticks vind jij het mooist? 

Xoxo, SharissaBekijk de blog van Sharissa voor meer leuke beauty artikelen: Oh snap, Itz Sharis
Of volg haar op Instagram

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment