Review: Siam Botanicals

Vorige week kwamen we in aanmerking met de producten van Siam Botanicals, 100% natuurlijk en afkomstig uit Thailand. Voor de producten worden er puur essentiële oliën gebruikt met nog andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, bloemen en fruitextracten. We like that! En nog een groot voordeel: door de producten waan je je al snel op een prachtig bounty-wit strand in Thailand.. 

Siam Botanicals is opgezet na de zoektocht naar echt natuurlijke en pure producten, waarbij de oprichters er al snel achterkwamen dat veel merken claimen dat zij zulke producten hebben. Echter, bevatten deze producten vaak chemicaliën of kunstmatige conserveringsmiddelen. Siam Botanicals garandeert ons dat hun producten gemaakt zijn van de beste kwaliteit natuurlijke producten en dat ze vrij zijn van bovenstaande stoffen. Het kan dus eigenlijk niet natuurlijker dan de producten van Siam Botanicals!

Producten
De productenlijn bestaat uit gezichtsverzorging, lichaamscrub, massage & lichaam olie, badzout, zeep en shampoo. Er zijn verschillende lijnen binnen deze productlijn die passen bij jouw huidtype. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende aromas die typisch zijn voor de Thaise cultuur. Onze favorieten zijn de geuren Lavender en Siam Lemongrass. Vooral Siam Lemongrass doet ons heel erg aan de Thaise spa en massages denken. De ideale geur om bij te relaxen! De producten worden verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen en de potjes zien er ook heel mooi en degelijk uit.

Foto: Scentwitch.com
Foto: Scentwitch.com

Conclusie: De producten van Siam Botanicals zijn prachtig. De puur natuurlijke producten met de heerlijke geuren zijn een ware luxe voor elk badkamerkastje. Ze brengen je dichterbij de Thaise cultuur en zorgen voor totale ontspanning! Een echte aanrader voor iedereen die een Thais spagevoel wil creëren bij haar/hem thuis!

Sales Agent Suwannee Blankenstein is druk bezig om de Siam Botanicals producten zo snel mogelijk te verkopen in verschillende winkels of webshops. Je kunt de producten wel via haar verkrijgen en dan heb je binnen 2/3 werkdagen je Siam Botanicals producten binnen! 🙂
Op www.siambotanicals.com vind je meer informatie over de producten. 

Voor meer informatie of het bestellen van samples kun je een mailtje sturen naar: suwanneeb@outlook.com

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment