Spot on: Allysia.nl

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Allysia van de blog Allysia.nl in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Allysia van de blog Allysia.nl in de spotlights!

 

Meer weten over Allysia? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
In juli 2015 ben ik begonnen met bloggen. In de zomervakantie deed ik mee aan een vijfdaagse cursus om te onderzoeken hoe ik mijn onderneming ga opzetten. Daaruit kwam onder andere dat een blog goed bij mij zou passen. Al een tijd liep ik met een idee voor een blog. Door die vijfdaagse cursus kreeg ik het laatste duwtje in mijn rug om het dan toch maar te gaan doen. Ik heb absoluut geen spijt gehad sindsdien!
Wat maakt jouw blog uniek?
Ik hoor vaak van mensen dat zij mij horen praten als zij mijn blog lezen en daarbij hardop lachen. Ik blog zoals ik praat, wind er geen doekjes omheen en ben gek op zelfspot haha! Op mijn blog vindt je naast inspiratie voor een ondernemend leven ook mijn persoonlijke verhalen.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Deze! Haha. Ik ben mijn blog echt nog aan het ontwikkelen en beschouw dit interview als een groot compliment. Mijn blog staat nog in haar kinderschoenen dus houd Allysia.nl zeker in de gaten, er gaat nog veel veranderen.
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Op Allysia.nl was dat absoluut de foto van IJsland. Dit was zo’n magisch moment. We hadden net ruim drie kilometer over ijs en sneeuw gelopen om Seljalandsfoss (waterval) te bekijken. Dit was afzien, maar oh zo de moeite waard! Het was lekker koud, schitterende natuur en alleen mijn vriend en ik liepen daar.
spot on
Voor mijn persoonlijk account moet dat toch echt wel de selfie zijn van mijn platte buik! Keihard heb ik daarvoor gewerkt en op Allysia.nl kon je mee lezen. Ik kreeg veel lieve berichtjes, mensen die mij vertelden hoe ik hen motiveerde. Dat was zo gaaf!
spot on
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Gewoon doen! Een heel plan bedenken hoe jij je blog gaat aanpakken kan je helpen om het op te starten, maar daarna moet je het gewoon doen. Gebruik Google Analytics om er achter te komen wat het beste scoort bij jouw lezers. Maar blijf altijd – ten alle tijden – dicht bij jezelf!

Neem een kijkje op de leuke blog van Allysia of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment