Spot on: Be Happy & Healthy

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Barbara van de blog Be Happy & Healthy in Spot on! 

Spot onDeze week in Spot on zetten we Barbara van Be Happy & Healthy in de spotlights! Barbara is 25 jaar en kreeg in Weekblad Wijdemeren een rubriek over haar positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan is ze een website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog meer! Ze hoopt haar lezers achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld! Uiteraard doet ze dit met behulp van andere bloggers! Lees gauw verder om meer te weten te komen over Barbara!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Op 3 maart 2015 ben ik begonnen met Be Happy & Healthy. Ik coach aanstormende modellen en kreeg veel dezelfde vragen. Zelf ben ik met een gezonde positieve lifestyle bezig en ik vind het leuk om te schrijven en fotograferen. Ik begon in Weekblad Wijdemeren een column hierover. Door positieve reacties ben ik een website begonnen!
Wat maakt jouw blog uniek?
Mijn blog is uniek denk ik, omdat ik niet alleen de mooie kanten van het leven laat zien, maar ik weet er altijd een positieve draai aan te geven. Ik ben nu bezig met een sixpack challenge en dat gaat niet altijd over rozen, maar ik blijf mezelf motiveren! Ik vind het belangrijk dat het ook mentaal goed zit. Het gaat om je hele gezondheid!
Wat vond je de leukste campagne die je ooit hebt mogen doen?
Per 1 oktober begin ik met de Full Body & Mind Challenge! Een uitdaging voor jezelf om je lichaam en geest te trainen met zowel pittige workouts als ontspannende meditatiesessies. Schrijf je nu in via http://bit.ly/1Kvjmac en doe mee! Leuk extraatje: je kunt meedoen met super leuke winacties, zoals een short van Dristi activewear, een armband van Syona en chocoladerepen van ‪#‎Australian‬!

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom?
Ik denk deze, omdat ik daar veel gewicht op mijn stang heb. Ik ben net begonnen met de sixpack challenge. Niemand had verwacht dat ik zo snel vooruit zou gaan! Ik ben echt hard bezig en ga er helemaal voor. En overdag draag ik nog steeds mijn jurkjes en hakken!
Spot onWat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Probeer iets unieks te brengen en sta er helemaal achter. Doe het niet voor het geld. Ik verdien er nu ook niets aan, maar ik doe het omdat ik het echt heel erg leuk vind om te doen!

Neem een kijkje op de leuke blog van Barbara of volg haar op Instagram!
Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment