Spot on: Beauty by Keysh

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Lakeysha van de Instagramblog Beauty by Keysh in Spot on!  

Schermafbeelding 2015-12-18 om 12.58.08Deze week in Spot on zetten we Lakeysha van de Instagramblog Beauty by Keysh in de spotlights! Lakeysha is nog maar net begonnen, maar ze is al lekker fanatiek bezig. Ze schrijft voornamelijk over beauty, maar ze deelt ook graag haar outfits. Meer weten over deze leuke meid? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik veel dingen over producten die ik kocht al deelde met mijn Facebookvrienden. Ik kreeg hier veel positieve reacties op en vaak zeiden sommigen ook dat ik iets van een blog moest beginnen. Hierdoor begon ik met een ‘Instagram blog’ en dat heb ik nu uitgebreid met een Facebookblog. Wanneer ik genoeg volgers etc. heb, zal er ook een daadwerkelijke website komen!

Wat maakt jouw blog uniek?
Mijn blog is uniek, omdat het niet alleen een beauty, alleen een fashion of alleen een lifestyle blog is. Het is alles in één. Ook is mijn blog uniek, omdat ik niet alleen mijn volgers informatie geef, maar mijn volgers geven mij ook veel informatie! Voordat ik met bloggen begon droeg ik alleen mascara, eyeliner en lippenstift. Door het bloggen ben ik begonnen met contouren en het perfectioneren van mijn wenkbrauwen, omdat mijn volgers daar vragen over hadden! En nu hoort het bij mijn dagelijkse routine!

Wat vind je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik heb helaas nog geen campagnes mogen doen, hiervoor is mijn bereik nog te klein. Ik hoop dit in de toekomst super veel te doen! Winacties verzorgen of merken reviewen voor de merken zelf, zou me super lijken!

Wat is je leukste Instagram foto en waarom vind je dat?
Mijn leukste Instagram foto vind ik mijn foto met mijn zwarte split jurk, omdat deze veel likes heeft en ik vind mijn outfit super gaaf op deze foto!

spot on

Wat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Mijn ultieme tip voor de medebloggers is: verlies de hoop niet! Als het groeien wat langzaam gaat en het lijkt niet verder te komen, ga door! Ik begon met 0 volgers en heb er nu ook al best wat, en dit kan alleen nog maar groeien… Never give up!

Neem een kijkje op de leuke blog van Lakeysha of volg haar op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment