Spot on: Beauty Unboxing

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Jamey van de beautyblog Beauty Unboxing in Spot on! 

Spot on
Deze week in Spot on is Jamey van de beautyblog Beauty Unboxing aan de beurt. Jamey is in 2014 echt actief gaan bloggen. Elke dag is ze wel een paar uur bezig met haar blog, haar grootste hobby. De kick die ze krijgt van de leuke reacties van haar lezers, zorgt ervoor dat ze elke dag weer achter haar laptop kruipt. Naast haar blog werkt ze ook nog eens fulltime bij een internetbedrijf in Nijmegen. We stelden Jamey wat vragen over haar blog en ook geeft ze haar ultieme tip voor andere bloggers.
Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben beauty unboxing gestart, omdat ik een uitlaatklep nodig had. Ik deed veel internationale swaps en kreeg behoorlijk vaak de vraag of ik items uit die swap wilde reviewen en de boxen die ik kreeg, wou showen. Inmiddels bestaat Beauty Unboxing 7 maanden en is het nog steeds enorm groeiende.
Wat maakt jouw blog uniek?
Sinds ik gestart ben is mijn blog enorm gegroeid. Het gaat nu niet meer alleen om swaps, maar juist om veel meer. Ik schrijf daarom nu ook dagelijks over dingen die ik leuk vind. Denk hierbij aan beauty reviews, fashion items maar ook veel event reports. Er zijn maar weinig blogs die deze drie dingen combineren en ik doe dit vol overgave en zie dat daar ook echt behoefte naar is.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Wat ik het leukste vind.. Poeh.. lastig! Ik vind altijd alles waar ik voor/over schrijf leuk! Maar ik denk dat voor mij het meest bijzondere de Coiffure Awards was. Natuurlijk was het best spannend aangezien het mijn eerste keer fotograferen aan de rode loper was. Maar wat nog veel spannender was, was dat ik naast onder andere Marijke Helweger aan een tafel werd geplaatst en ik ‘smalltalk’ met BN’ers moest gaan houden! SPANNEND!
(Het verslag hierover vind je hier: www.beauty-unboxing.nl/coiffure-awards-2015 )
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Om nog even bij de Coiffure Awards te blijven heb ik deze foto gekozen:
Spot on
Op de foto zie je Mascha van Beautygloss, één van mijn grote voorbeelden. Ze heeft van haar hobby haar dreamjob weten te maken, wie wilt dat nou niet! Ze wilde me al bijna voorbij lopen op de rode loper, maar gelukkig reageerde ze gelijk op mijn gil! Dus toen heb ik een prachtige foto van haar kunnen maken. Uiteraard moest ik die gelijk even op Instagram posten!
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Blijf altijd je zelf, en trek je vooral niets aan van negatieve praatjes. De bloggers community is tegenwoordig erg groot en zit vol jaloerse dames. Laat je daar alstublieft niet door beïnvloeden!
Neem een kijkje op de leuke blog van Jamey of volg haar op Instagram!
Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment