Spot on: Come-Moda

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Kim & Nikki van de blog Come-Moda in Spot on!  

spot on

Deze week in Spot on zetten we Kim & Nikki van de blog Come-Moda in de spotlights! De blog Come-Moda wordt gerund door twee ladies, Kim & Nikki. Kim is 20 jaar oud en ze studeert International Business and Languages. Ze is gek op fashion, beauty & glamour en leeft in ‘a pink world’. Ze is verslaafd aan schoenen en tassen en haar guilty pleasure cocktail is de Cosmpolitan! Nikki is 19 jaar oud en studeert International Business and Management. Ze is gek op sport, health & beauty en houdt van simplicity. Ze kan het niet laten om nieuwe schoenen of bikini’s te kopen en haar favoriete cocktail is de Sex on the beach! Lees snel verder om meer over de blog van Kim & Nikky te weten te komen!

Wanneer zijn jullie begonnen met bloggen en waarom?
Sinds december 2013 is Kim de blog Come-Moda begonnen. Het hele Come-Moda concept werd geinspireerd door het bestaande Instagram account. Sinds september 2015 heeft Come-Moda twee Editors-in-chief, Kim & Nikki. Kim schrijft momenteel vanuit het warme Valencia en Nikki vanuit ons koude kikkerlandje Nederland. Beiden zochten we vaak op internet naar make-up informatie, lekkere receptjes en leuke webshops. Dit bracht ons dan ook op het idee om dit uit te werken in een eigen blog.
Wat maakt jullie blog uniek?
Wat onze blog uniek maakt zijn de veelzijdige onderwerpen. Samen hebben we kennis over van alles. Onze Spaanse & Nederlandse kennis delen we dan ook maar al te graag op onze blog! Gaten of oneffenheden zie je niet snel terug op onze blog, ook valt het niemand direct op dat wij duizenden kilometers van elkaar vandaan zijn. Alles is zo afgestemd dat je niet ziet wie wat schrijft, doe een poging, en leer onze blog kennen!
Wat vonden jullie de leukste campagne die jullie hebben mogen doen?
Pfoe dat is een lastige vraag. We denken dat de Onepiece campagne onze favoriet is! We ontvingen allebei een Onepiece pak. Samen met het merk gaan we leuke acties (en korting-acties) organiseren!
Wat is jullie leukste instagram foto en waarom vinden jullie dat?
Onze profielfoto die we ook op de Facebook pagina hebben. De foto is super leuk en spontaan. We zien er allebei leuk uit en stralen ons enthousiasme voor de blog uit in deze foto.
spot on
Wat is jullie ultieme tip voor medebloggers?
Onderschat het bloggen vooral niet. Het is een hobby waar je elke dag tijd en moeite moet in steken om vooruitgang te boeken. En zelfs dat is niet dagelijks zichtbaar, maar zeker wel als je het bekijkt in een breder perspectief (tijd dus in dit geval).
Neem een kijkje op de leuke blog van Kim & Nikki of volg ze op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment