Spot on: Diolifestyle.nl

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Dionne van de blog Diolifestyle.nl in Spot on! 

Spot onDeze week in Spot on zetten we Dionne van Diolifestyle.nl in de spotlights! Dionne is 23 jaar en sinds een paar weken afgestudeerd. Ze geniet momenteel van haar vrijheid en gaat binnenkort beginnen aan haar reizen. Ze start met een roadtrip door Europa en daarna zal ze in haar eentje backpacken in Spanje. Na deze reizen wil ze met een frisse blik op zoek gaan naar een uitdagende baan. Binnenkort kun je op haar blog dan ook meer lezen over haar reis door Spanje! Lees gauw verder om meer te weten te komen over Dionne!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen met bloggen. Vanuit mijn studie moesten we een blog opzetten over een onderwerp dat een discussie oproept. Hierdoor kwam ik erachter wat je met een blog niet allemaal kon bereiken. Ook heb ik lange tijd (nog steeds) grote blogs gevolgd. Aangezien ik een shop-a-holic ben en ik mijn kleding heel belangrijk vind, besloot ik het gewoon te doen. Ik begon mijn eigen mode blog, Diolifestyle.nl.

Wat maakt jouw blog uniek?
Mijn blog is uniek omdat het een weerspiegeling is van mijn eigen kledingsmaak en kledingstijl. Een combinatie tussen een vrouwelijke en een stoere kledingstijl. Daarnaast geef ik de lezers een kijkje in mijn eigen leven.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Hmm, lastige vraag.. want ik heb al meerdere leuke dingen gedaan! Toch denk ik dat ik het leukst vond toen ik ingehuurd werd door een bedrijf om mee op persreis te gaan. De persreis ging naar Brussel en we bezochten tijdens deze reis allerlei modeshows en mode tentoonstellingen om er vervolgens over te schrijven op mijn blog.

Wat is jouw leukste instagram foto/video en waarom vind je dat?
Er zijn zoveel leuke foto’s! Ik denk toch de selfie die ik nam toen ik afgestudeerd was. Dat is nu eenmaal een hoogtepunt uit mijn leven en iets wat ik nog niet helemaal kan bevatten. Op die foto was ik op en top blij!

Spot on

Wat je jouw ultieme tip voor medebloggers?
Wees jezelf, kies kwaliteit boven kwantiteit en doe het vanuit je hart en je passie!

Neem een kijkje op de leuke blog van Dionne of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment