Spot on: Health by Hanneke

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Hanneke van de blog Health by Hanneke in Spot on!  

Spot onDeze week in Spot on zetten we Hanneke van Health by Hanneke in de spotlights! Hanneke werkt als Finance & Office Medewerker en daarnaast volgt ze een opleiding tot gewichtsconsulente. Ze is daarnaast gek op sporten, maar ook op eten! Ze volgt meerdere blogs over health en leest ook regelmatig boeken over dit onderwerp. Ze wilde zelf ook wat delen met de buitenwereld en begon daarom de blog Health by Hanneke! 

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Een oud werkgever zei me ooit: “Jouw pen brengt je nog wel ooit ergens!” en dat is mede de drijfveer geweest. 25 februari 2015 ging Health by Hanneke dan ook live! Daar ging wel wat tijd aan vooraf. Ik blogde offline al om mijn website te vullen en ik verzamelde moed om dit echt online te gaan doen. Ik ben mijn website gestart, omdat ik merkte dat er veel onwetendheid is. Mensen denken dat iets gezond is, terwijl dat in werkelijkheid anders is. Door mijn thuisstudie gewichtsconsulent en het lezen van boeken leer ik steeds bij, dat wil ik graag met de wereld delen! Daarnaast is een blog onderhouden de ideale manier om je studie te ontwijken. De momenten dat ik eigenlijk moet leren, schrijf ik! 😉

Wat maakt jouw blog uniek?
Wat mijn blog uniek maakt is dat de berichten (meestal) vrij kort zijn en de recepten eenvoudig. Ook bij schrijven gaat het net als bij eten om de inhoud en niet om de vulling. Mijn blog en social media kanalen laten zien dat ik gezond eet, maar verder dat ik ook maar een mens ben. Ik drink graag een biertje en ben dol op chocolade!

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
De samenwerking met Bites We Love vond ik echt super! Ik kreeg de kans om op kantoor gezonde tussendoortjes van Bites We Love te introduceren. Super leuk om je passie in je vrije tijd ook op het werk te mogen delen. De dames van Bites We Love dachten mee en schakelden ook snel. Vervolgens mocht ik een pakketje bites verloten onder mijn volgers en ook een kortingscode delen. Mijn Facebook pagina kreeg er een flinke boost van!  

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
De enige fatsoenlijke foto die er van mezelf op staat is deze. Ik mocht op de foto voor de voorjaarscollectie van een kledingwinkel uit de buurt. De foto herinnert me aan een enorm leuke dag! De foto’s zijn erg leuk geworden, dus ik ben er best een beetje trots op.

Spot onWat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Blijf dicht bij jezelf, schrijf niets waar je het niet mee eens bent. De artikelen waarin je wat van jezelf prijs geeft, spreken mensen pas echt aan. Al vind ik het persoonlijk soms best lastig, het voelt alsof je je erg kwetsbaar opstelt. Gelukkig krijg ik voornamelijk positieve reacties, dit geeft me veel energie. Wees wel gewaarschuwd, bloggen is verslavend!

Neem een kijkje op de leuke blog van Hanneke of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!

 

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment