Spot on: I scream beauty!

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Laura & Jaimy van de blog I scream beauty in Spot on!  

Jaimy-en-Laura-1vierkantDeze week in Spot on zetten we Laura & Jaimy van de blog I scream beauty in de spotlights! Laura & Jaimy zijn twee vriendinnen die elkaar ruim 3 jaar geleden hebben leren kennen via het werk. Ze werkten allebei op dezelfde basisschool in Enschede als juf en ze kwamen erachter dat ze dezelfde interesses en humor hadden. Hun vriendschap was geboren! Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze spontane meiden!

Wanneer zijn jullie begonnen met bloggen en waarom?
Wij zijn zo’n 4 jaar geleden begonnen met bloggen. We kennen elkaar via ons werk en kwamen erachter dat wij heel veel dezelfde interesses hebben (maar dan ook echt veel!) en het leek ons een goed idee om dit alles met de rest van de wereld te delen. Dat onze blog in het begin misschien 50 bezoekers per maand had vonden wij niet zo’n probleem!

Wat maakt jullie blog uniek?
Wij bloggen met z’n tweeën, dat is het opvallendste aan onze blog. We zijn onszelf en gebruiken niet ineens woorden of producten omdat andere bloggers die gebruiken!

Wat vonden jullie de leukste campagne die jullie hebben mogen doen?
Dat zijn er een heleboel! Op deze manier leren we namelijk veel nieuwe merken en webshops kennen. Als we er toch één moeten noemen, kiezen we het horlogemerk Cluse, omdat we dit horloge nu al anderhalf jaar bijna iedere dag dragen!

Wat is jullie leukste Instagram foto/video en waarom vinden jullie dat?
Is het raar dat dit een foto van ons samen is? Haha, dit vinden wij zo’n vrolijke foto! We lieten deze maken voor onze nieuwe lay-out en nadat we 5 confetti kanonnen de kamer in hadden geschoten, vonden we dat er een leuke foto bij zat!
spot onWat is jullie ultieme tip voor jullie medebloggers?
Zoek iemand om samen mee te bloggen! We krijgen vaak te horen dat mensen het knap vinden dat we samen bloggen, maar het is juist zo leuk! En er zitten ook veel voordelen aan: zo hoef je nooit alleen naar een event, kun je de hoeveelheid artikelen makkelijk verdelen en daarnaast is het ook gewoon veel gezelliger!

Neem een kijkje op de leuke blog van Laura & Jaimy of volg ze op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment