Spot on: Ingewm.nl

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Inge van de persoonlijke blog Ingewm.nl in Spot on! 

Spot on
Deze week in Spot on staat Inge van Ingewm.nl in de spotlights! Inge is 23 jaar en is voltijd student en heeft een grote passie voor schrijven, fotograferen en nieuwe content creëren. Ze studeert communicatie en wil zich daarna gaan specialiseren op het gebied van Media of Public Relations. Ze richt haar blog niet op een specifieke niche, omdat ze voornamelijk schrijft over alles wat ze leuk vindt, en dat is veel! Lees gauw verder om meer over haar blog te weten te komen!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Op 10 augustus 2013 plaatste ik mijn eerste artikel. In eerste instantie begon ik met bloggen, omdat ik op 1 september 2013 ook ben gestart met de opleiding Communicatie – media reclame en design. Ik hoopte mijn blog te kunnen gebruiken ter ondersteuning van mijn studie, zodat ik er later – bij het vinden van een stage of werk – iets aan zou hebben. Inmiddels is mijn blog veel meer dan dat en kun je het best een uit de hand gelopen hobby noemen. Het hoort nu echt bij mijn leven. O, en wat betreft stage? Die heb ik mede dankzij mijn blog gevonden, dus het heeft wel gewerkt!

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik hoor van mensen die mij kennen of mij al een hele poos volgen dat mijn blog “echt Inge” is. Mijn blog is een verlengstuk van mijn persoonlijkheid. Persoonlijke artikelen vormen dan ook de rode draad van mijn blog. Ik schrijf over alles wat me op het moment interesseert of bezig houdt. Ik heb bewust niet gekozen voor een specifieke niche. Ik ben namelijk niet alleen gek op beauty, maar ik houd ook van reizen, mode en interieur. Die afwisseling in combinatie met mijn eigen fotografie- en schrijfstijl maakt mijn blog nu juist zo uniek.

Wat vond je de leukste campagne die je ooit hebt mogen doen?
Ik heb een aantal maanden voor een sieraden-webshop geschreven. Ik vond het erg leuk om te doen, met name omdat het samen met andere bloggers was. Ik haalde veel inspiratie uit artikelen van anderen, wat ik dan weer kon toepassen op mijn stukken van eigen hand.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom?
Pfoe, dit vind ik echt een hele lastige. Ik zie mijn Instagram niet als losse foto’s. Ik vind mijn feed heel belangrijk en zie het als één geheel, dat maakt mijn Instagram account nu juist zo sterk. Als ik dan echt moet kiezen dan ga ik voor deze foto, maar meer door de goede timing en het moment. Deze foto heb ik vorig jaar genomen in Fuerteventura. Ik lag aan het zwembad dat toevallig op de aanvliegroute van het eiland lag. De vliegtuigen kwamen redelijk laag over waardoor het me lukte om deze foto maken. Ik krijg hier meteen een vakantiegevoel van!
Spot on
Wat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: blijf jezelf. Ik was in het begin ook zoekende naar mijn eigen identiteit als blogger, waardoor ik ook bijna de fout maakte me anders voor te gaan doen dan ik ben. Gelukkig had ik toen nog maar een handjevol volgers en wist mijn directe omgeving nog van niks, maar geloof me, de lol is er zo vanaf. Je kunt het echt merken wanneer iets met volle overtuiging en plezier geschreven is. O, en kopieer alsjeblieft geen hele of halve artikelen van anderen. Het is zo irritant en frustrerend. Vroeg of laat komt de oorspronkelijke schrijver er toch wel achter en dat is niet goed voor je reputatie.

Neem een kijkje op de leuke blog van Inge of volg haar op Instagram!

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment