Spot on: Kimterstege.nl

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Kim van de beautyblog Kimterstege.nl in Spot on! 

Spot on
Deze week in Spot on zetten we Kim van Kimterstege.nl in het zonnetje! Kim is 20 jaar en woont samen in Oss sinds vorig jaar. Ze studeert Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Ook werkt ze naast haar studie en blog nog als freelance Make Up & Hair Artist voor fotoshoots. Ze heeft al een aardig portfolio opgebouwd. Mocht je haar werk willen zien, kijk dan op haar persoonlijke Facebook pagina.
Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben al vanaf erg jongs af aan gefascineerd door make-up, huidverzorging, en alles wat maar met beauty te maken heeft. Ik stal al vrij jong mijn moeders makeup en ging ermee spelen. Toen ik eenmaal op het internet beauty videos vond, wist ik wat ik wilde doen!KimterStege.nl werd ‘geboren’ op 22 augustus 2010. Ik heb mijn blog naar mijzelf genoemd omdat ik nog niet helemaal wist wat ik precies wilde doen met mijn blog. Uiteindelijk is mijn blog uitgegroeid tot een blog voornamelijk over beauty, afgewisseld met blogposts over fashion, health & lifestyle en gadgets. Ook schrijf ik tegenwoordig Blogger Guides vol tips voor (beginnende) bloggers. Ik schrijf met een persoonlijke touch, humor en met mijn eerlijke mening. Dat vind ik erg belangrijk!
Wat maakt jouw blog uniek?
Allereerst natuurlijk mijn persoonlijkheid, dit probeer ik ook zo veel mogelijk te laten zien. Daarom ben ik nu ook begonnen met weekvlogs, zodat mijn volgers mij beter kunnen leren kennen. Daarnaast denk ik dat de variatie op mijn blog interessant is. Zo review ik heel erg veel producten, maak ik tutorials en ben ik zeker niet vies van een extreme look. Ook heb ik het soms over hele persoonlijke onderwerpen, zoals het stoppen met de pil en acne.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Pfoe, zo veel! Ik blog natuurlijk al een hele tijd dus ik heb intussen al redelijk wat dingen gedaan. Op het moment ben ik ergens mee bezig, maar daar kan ik nog niets over zeggen. Dus als ik moet kiezen uit voorgaande dingen, zijn het denk ik wel de Anastasia Beverly Hills producten. Ook hier gaan jullie nog meer van zien! 🙂
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Ik heb ZO VEEL foto’s, ik post meerdere malen per dag dus…..*checkt Instagram even*. Ik denk deze foto van een tutorial die ik onlangs maakte. Ik vind het geheel mooi gelukt, en dan bedoel ik de pose, de look, bewerking, lichteffect maar ook dat overal in het beeld wat te zien is zonder dat het te druk is.  Spot on
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Er is maar één geheime formule tot het krijgen van volgers, en dat is plezier hebben in wat je doet en daar actief in zijn. Je kunt de mooiste video’s of foto’s maken, of de beste artikelen schrijven. Maar als je er geen plezier in hebt houdt je dat niet vol, en jouw volgers zien het ook. Just have fun! Daarnaast moet je het ook niet doen voor de gratis producten. Ik zeg niet dat dat niet leuk is, maar ik stop (naast mijn studie en huishouden) fulltime uren in mijn blog. Je moet echt dedication hebben wil je het volhouden.

Neem een kijkje op de leuke blog van Kim of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment