Spot on: La Femme Fem

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Femke van de blog La Femme Fem in Spot on!  

spot on

Deze week in Spot on zetten we Femke van La Femme Fem in de spotlights! Femke heeft naast haar blog een job waar ze 4 dagen per week mee bezig is. Daarnaast is ze ook nog met best wat opleidingen bezig! Ze plaatst elke dag 1 artikel online en dit is dan ook regelmatig een behoorlijke uitdaging voor Femke, aangezien ze het zo druk heeft! Toch houdt ze van deze uitdaging en van haar blog! Lees verder om meer te weten te komen over Femke!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Op 20 maart 2015 is mijn blog online gekomen. Ik volgde al langere tijd allerlei blogs en vond het altijd leuk om te schrijven. Op een gegeven moment heb ik op een heel impulsief moment een WordPress-account aangemaakt. Dit vond ik drie keer niks en ik heb dan ook na 2 dagen een domeinnaam gekocht en een host uitgezocht.. Et voila: daar was La Femme Fem! Over de naam moest ik nog wel even nadenken, ik wilde graag iets met La Femme.. Iets in de trend van mijn eigen naam, dit viel nog niet mee aangezien Femme natuurlijk een veelgebruikt woord is! La Femme kon dus niet, daardoor werd het uiteindelijk La Femme Fem! 🙂

Wat maakt jouw blog uniek?
Uniek vind ik een groot woord. Ik blog over allerlei onderwerpen die mij interesseren: van beauty reviews, tot persoonlijke dingen, tot recepten. Ik vind het allemaal ontzettend leuk. Ik weet dat je jezelf uniek kunt maken door jezelf tot een bepaalde niche te richten.. maar ik heb gewoon niet één interesse die zo specifiek is dat ik hier een hele blog mee zou kunnen vullen!

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
De leukste campagne vond ik toch wel mijn eerste samenwerking. Klinkt misschien wat simpel, maar ik vond dit zó ontzettend leuk! Ik was mijn blog pas net begonnen en toen kreeg ik een mail of ik een deodorant wilde reviewen. Natuurlijk weet ik dat dit bedrijf met heel veel bloggers samenwerkt, maar dit was zo ontzettend tof! Ik was helemaal gelukkig en had een soort van vlinders in mijn buik, zo blij was ik haha!

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Poee, er één uitkiezen vind ik lastig! Ik kies voor onderstaande Instagram foto! De reden hiervan is dat dit een ontzettend mooie dag was, waar ik met familie lekker ging varen in de Biesbosch. Lekker muziekje erbij, wat te drinken en te eten, heerlijke blauwe lucht, stralende zon en mijn familie. Gelukkiger maak je mij niet!
spot onWat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Blijf bij jezelf en doe wat jij zelf leuk vindt. Laat je niet beïnvloeden door andere blogs of door wat anderen van jouw blog vinden! Je moet bloggen voor jezelf en niet voor samenwerkingen of what so ever! Zolang jij er plezier aan beleeft, zullen er volgers zijn die dat ook doen! Ga ook niet op iedere samenwerking in, kies alleen de samenwerkingen uit die goed bij jou passen!

Neem een kijkje op de leuke blog van Femke of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment