Spot on: Liberta Vokshi

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Liberta van de blog Liberta Vokshi in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Liberta van de blog Liberta Vokshi in de spotlights! Liberta is geboren in 1992 in Kosovo. Als kinds is ze uit Kosovo gevlucht (vanwege oorlog) en kwam ze samen met haar ouders en broer naar België toe. Ze heeft voor een aantal jaar in Brussel gewoond en in Antwerpen. Op haar twaalfde was ze al gefascineerd door fashion. Ze is er gek op om haar kledingstukken op verschillende manieren te combineren. Veel mensen vroegen haar om mode advies en dat heeft haar gemotiveerd om een fashion blog te beginnen. Meer weten over Liberta? Lees dan gauw verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Persoonlijk ben ik al ongeveer anderhalf jaar bezig met bloggen. De reden waarom ik met een blog ben begonnen: ik ben altijd met mode bezig geweest al van kleins af aan. Sindsdien combineer ik graag mijn kleren op verschillende manieren. Zo was ik zelf altijd dol op fotoshoots en dat is nog steeds zo de dag van vandaag. Een vaak gestelde vraag van de mensen is, wat mijn specifieke winkels zijn waar ik mijn kleren koop en of ik hun advies kan geven als ze naar feest of andere evenement moeten. Dit zijn allemaal redenen die er mij tot toe hebben aangezet om te bloggen en mijn stijl te delen met het publiek.

Wat maakt jouw blog uniek?
Wat mijn blog uniek maakt is dat ik verschillende stijlen heb die ik graag op mijn manier style. Deze kleren zijn zeker betaalbaar zijn en hierdoor hoop ik mensen te kunnen inspireren.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
De leukste campagne die ik heb mogen doen was voor het merk ‘Kenzo’ waar ik de eer kreeg om één van hun nieuwste parfums te mogen voorstellen aan mijn bezoekers.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Mijn lievelingsfoto op Instagram is de shoot die werd gehouden in Vilvoorde met een mooi rustgevend uitzicht die perfect combineerde met de outfit die ik droeg.spot onWat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Mijn ultieme tip voor mijn bloggers is: Just be yourself! Wees niet bang om iets te dragen waar je je niet goed in voelt terwijl je het wel mooi vindt. Twijfel zeker niet, want daar begint juist je eigen fashion!

Neem een kijkje op de leuke blog van Liberta of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment