Spot on: Life of Lonneke

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Lonneke van de blog Life of Lonneke in Spot on!  

spot on

Deze week in Spot on zetten we Lonneke van de blog Life of Lonneke in de spotlights! Lonneke is 18 jaar en heeft een passie voor schrijven en creatief bezig zijn. Daarnaast is ze dol op fotografie, schrijven, muziek maken, koken, haar kamer wel 10001 keer veranderen, mooie nieuwe kleding/beauty spulletjes en zo kan ze nog wel veel meer dingen opnoemen. Ze studeert op het moment bedrijfscommunicatie en blogt daarnaast op haar blog Life of Lonneke!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Zo’n 5 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Ik was als kind altijd al bezig met schrijven en creatief bezig zijn. Gedichtjes, fantasieverhalen met leuke tekeningen en ga zo maar door. Later ging ik ook in een dagboek verhalen schrijven en begon ik geïnteresseerd te raken in fotograferen. Toen het bloggen wat bekender werd, ik verschillende blogs las en me er meer in begon te verdiepen, besloot ik zelf ook een blog te starten.  Het begon heel amateuristisch met een compact cameraatje en de lelijkste lay-out die je je kan voorstellen. Ik heb een lange tijd samen met een vriendin gewerkt aan een blog, maar uiteindelijk ben ik een jaar geleden zelf verder gegaan op lifeoflonneke.nl. Ik ben me toen ook steeds meer gaan verdiepen in fotografie, grafisch ontwerpen en ga zo maar door. Nu is het mijn bijbaantje en grootste hobby! Ik geniet er ontzettend van.

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik denk de persoonlijk twist die ik aan elk artikel geef. Ik schrijf veel over mijn gevoelens waardoor ik lezers echt meeneem in mijn chaotische maar leuke leventje. Daarnaast zeggen veel mensen dat ze mijn fotografie-stijl vaak herkennen wat ik natuurlijk ontzettend tof vind. De bedoeling is dat mensen echt een happy gevoel krijgen wanneer ze mijn artikelen lezen, maar soms ook gewoon even realiseren dat niet het hele leven perfect kan zijn.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Oeh, hele lastige vraag! Ik heb verschillende dingen mogen doen die ik heel tof vond. Zo vind ik het heel erg leuk dat ik met Paul’s Boutique al een tijdje samenwerk. Daarnaast vind ik de events altijd enorm gezellig en heb ik een keer een boottochtje met bloggers gehad. Van elke ervaring geniet ik weer ontzettend!

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat? 
Ook al een moeilijk vraag. Ik ben echt een mega Instagram verslaafde. Ik post heel veel foto’s op mijn account. Als ik nu moet kiezen ga ik denk ik voor een foto van afgelopen herfst. Ik vind hem zo’n fijne herfstige uitstraling hebben. En mijn haar zit daar leuk vind ik door de krullen en het is enorm lang!
Voor de rest deel ik een heleboel leuke kiekjes uit mijn leven, toffe hotspots en reisfoto’s.IMG_0082Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Wees niet bang om te experimenteren. Ik merk vaak dat bloggers heel safe willen blijven omdat ze bang zijn voor de reacties van anderen. Logisch! Maar het is hartstikke leuk om soms juist bijzondere onderwerpen of andere foto’s te publiceren. Als het niet werkt heb je het in ieder geval geprobeerd en ben je gewoon hartstikke uniek! En voor de rest vooral het plezier erin blijven houden.

Neem een kijkje op de leuke blog van Lonneke of volg haar op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Comment Leave a comment

  1. claudia verloop januari 2, 2016 Subscriber

    Ah leuk! Ik volg Lonneke al een hele tijd. Haar Instagram is ook heel fijn. Liefs

Leave your comment