Spot on: Loïs' Blog

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Loïs van de blog Loïs’ Blog in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Loïs van de blog Loïs’ Blog in de spotlights! Loïs is 18 jaar en studeert Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Deze opleiding past echt bij haar en ze zou graag haar stage in de fashion branche willen doen. Ze laat zich dan ook vaak inspireren door tijdschriften, blogs, foto’s en alles om haar heen. Van al deze inspiratie creëert ze vaak een moodboard of ze blogt erover. Op haar blog vind je dan ook voornamelijk outfits, nieuwe items, how to style en veel meer van dit soort fashion inspiratie. Lees gauw verder voor meer informatie over deze fashionista!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik blog nu zo’n drie jaar. Ik begon met een blog over allerlei dingen waarvan meiden houden. Die blog heb ik na een paar maanden verwijderd. Een tijdje later startte ik opnieuw een blog: Loves Beautyfashion. Hier postte ik zo af en toe een artikel op, je raadt het al: beauty en fashion. Ik was vooral gericht op beauty, dus je kon er vaak reviews lezen. Sinds mei 2014 ben ik daar echt fanatiek mee bezig en toen begon het bloggen pas ‘echt’. In augustus 2014 kocht ik een eigen domein en toen heb ik ook een andere naam voor mijn blog gekozen: Loïs’ Blog.  Het ‘beauty’ gedeelte is helemaal weggevallen en Loïs’ Blog is nu een fashionblog. Ik begon met bloggen aangezien ik ergens mijn creativiteit kwijt moest. Ik maakte elke week wel moodboards met allemaal fashionplaatjes die ik knipte uit tijdschriften. Dit deed ik vooral om mezelf te inspireren. Omdat ik ook al een aantal andere blogs volgde, besloot ik om er zelf ook één te beginnen om mijn creativiteit te delen.
Wat maakt jouw blog uniek?
Ik krijg vaak complimenten over mijn schrijfstijl. Persoonlijk vind ik dat dát je blog uniek maakt. Ieder persoon deelt zijn verhaal op een andere manier en op een manier wat bij hen past.
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Met Kerst kreeg ik de uitdaging van Shoeby om een party look samen te stellen. Ook wilde My Jewellery dat ik hun nieuwe ‘Blogger Watch’ promootte. Verder ga ik naar events, zoals de opening van de Forever 21 of Primark. Deze dingen vind ik allemaal heel leuk om mee te maken.
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Dit is mijn favoriete Instagram foto! Ik vind de outfit die ik aan heb onwijs tof. Het is een two-piece set van Loavies. Het contrast van de foto vind ik erg mooi. De foto springt echt uit mijn Instagram feed. Het is echt mijn favoriete foto van dit moment. En blijkbaar vinden mijn volgers dat ook. Het is namelijk één van mijn meest gelikete foto op Instagram.
spot on
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Zoals ik net al zei, is je schrijfstijl erg belangrijk. Zorg dat het echt ‘jij’ is, want dat maakt je blog uniek. Wees ook niet bang om zelf bedrijven te mailen voor een eventuele samenwerking. Dit laat zien dat je zelfstandig en zelfverzekerd bent.

Neem een kijkje op de leuke blog van Loïs of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment