Spot on: MAMA to the max

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Marjon van de blog MAMA to the max in Spot on! 

Spot on

Deze week in Spot on zetten we Marjon van MAMA to the max in het zonnetje! Marjon is 31 jaar en is trotse mama van Maxime. Ze wilt graag andere moeders meenemen in haar reis door het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Het moederschap is volgens haar een feestje, maar je moet het wel zelf organiseren! MAMA to the max is dan ook de plek waar de passies – schrijven, ervaringen delen en het moederschap – van Marjon samenkomen. Lees gauw verder om meer te weten te komen over Marjon!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben vorig jaar begonnen met bloggen. Het begon allemaal met de geboorte van mijn inmiddels tweejarige dochter, Maxime Julie. Ik struinde het internet af naar tips en ideeën omtrent het moederschap. Ik merkte dat ik graag bezig was met het zoeken naar de nieuwste trends op het gebied van opvoeding, fashion voor kids en moeders, gezond leven en eigenlijk alles waar moeders geïnteresseerd in zijn. Aangezien ik zelf moeder ben weet ik als geen ander wat er speelt binnen mijn doelgroep en waar mijn doelgroep over wilt lezen. Daarom besloot ik mijn ervaringen, tips en ideeën ook te gaan publiceren voor andere moeders. De interactie op de website en mijn social mediakanalen vind ik geweldig! 

Wat maakt jouw blog uniek?
Deze vraag heb ik al vaker gekregen en ik heb er inmiddels voor mezelf een duidelijk antwoord op. Ik denk dat mijn unieke karakter vooral zit in de liefde die ik erin steek gecombineerd met een groot stuk professionaliteit. Vele bloggers hebben een blog puur uit hobby, anderen proberen er een leuk centje mee te verdienen. Toch zie ik vaak dat alle facetten van het bloggen door de blogger zelf gedaan worden. Dat is bij mij niet het geval. Ik heb vanaf moment 1 een groot gedeelte overgelaten aan een professioneel bureau. The Marketing Factory heeft het logo, de huisstijl en de website ontworpen, natuurlijk helemaal naar mijn ideeën en wensen. Mijn blog heeft daarom vanaf dag 1 al een professionele uitstraling. Ook nu nog besteed ik het beheer van de website, de social media en de nieuwsbrieven uit aan het bureau. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op de inhoud, het schrijven van blogs. Dat is mijn passie en daar ligt mijn kracht. Door deze geweldige samenwerking is MAMA to the max onwijs gegroeid in het eerste half jaar van 200 bezoekers per dag naar 1500 bezoekers per dag en soms met pieken zelfs 4000 per dag.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik ben natuurlijk pas een half jaartje bezig, maar ik heb al heel wat leuke campagnes mogen uitzetten. De leukste campagne tot nu toe vind ik de samenwerking met Batavus. Ik mocht de E-go diva fiets testen. Een elektrische mama-fiets waarmee je uren samen met je kleintje overal naartoe kunt gaan. Ik vond de samenwerking zo leuk omdat zij ook heel enthousiast erover waren en al mijn blogs, vlogs en foto’s deelden via hun kanalen. Daar word ik echt blij van, dat bedrijven het bereik van bloggers inzien en hun product via bloggers graag promoten.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Deze vraag vind ik niet zo moeilijk. Ik scrol nog vaak terug naar de foto waar ik mijn man Jean-Philippe verras met zijn cadeau voor zijn dertigste verjaardag. Hij pakte het cadeautje uit en wat bleek…we vertrokken de dag erna naar Dubai! Ohhh wat was het voor mij een opluchting om na maanden stilte eindelijk eerlijk te kunnen zijn en me niet meer druk hoefde te maken of ik me zou verspreken. We hebben een topweek gehad in Dubai!

Spot on

Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Dan kom ik toch weer terug bij de tweede vraag van dit interview. Mijn beste tip is om je blog voor een deel uit te besteden aan een professionele partij. Niemand is een duizendpoot en is overal even goed in. Kijk waar je krachten liggen én wat je zwaktes zijn. Probeer die zwaktes aan iemand anders over te laten. Alleen zo kun je je onderscheiden van anderen en dat is waar het tegenwoordig echt om gaat. Jouw unieke karakter waardoor je eruit springt. Ook al denk je dat iedereen jouw blog kent, geloof me… dat is niet zo!

Neem een kijkje op de leuke blog van Marjon of volg haar op Instagram!

Mama to the Max wordt exclusief vertegenwoordigd door Bloggermedia. Wil je Marjon inzetten voor jouw merk, neem dan contact op via: business@bloggermedia.nl.


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment