Spot on: MARKS BY MKS

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Marlèna van de blog MARKS BY MKS in Spot on!  

spot on

Deze week in Spot on zetten we Marlèna van de blog MARKS BY MKS in de spotlights! Met veel liefde voor tekenen is zij 4 jaar geleden met de opleiding Grafisch Vormgeven begonnen. Tijdens deze opleiding kwam ze erachter dat haar passie voor mode en lifestyle veel groter is. De opleiding die ze nu volgt, International Lifestyle Studies, helpt haar om haar passie op een professionele manier met jullie te delen. Meer weten over deze fashionista? Lees dan snel verder!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Eigenlijk ben ik er pas aan het eind van mijn eerste studie achtergekomen dat ik graag met trends bezig ben en dan vooral in de mode. Fotografie heeft me altijd al aangesproken en ik besloot op Instagram meer foto’s te plaatsen met kleding en items die ik thuis had liggen. Er kwamen heel veel vragen binnen van vriendinnen waar ik alles gescoord had en toen besloot ik een blog te schrijven. Over mijn foto’s krijg ik dan ook veel complimenten, maar het schrijven van artikelen wil ik zeker meer gaan doen.

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik denk dat veel mode blogs heel leuk zijn om te volgen. Het enige wat ik zelf merk is dat de merken en kleding die worden gepost op sommige blogs voor mij onbetaalbaar zijn. Zelf ben ik gewoon the girl next door die ook op koopjes jaagt en moet sparen voor duurdere items, wat veel meiden ook zullen hebben die mij volgen. Ook post ik af en toe foto’s over interieur, een bepaalde stad en natuurlijk komen er veel foto’s voorbij van mijn lieve katten.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Dit was een samenwerking met een student die zich voor zijn afstudeerproject moest verdiepen in een onderwerp wat voor hem niet heel interessant was. Hij heeft gekozen voor fashion bloggers en kwam via via bij mij terecht. We hebben een interview gedaan, wat foto’s gemaakt in Rotterdam en zijn ook naar Amsterdam gegaan om het Fierce Fashion Festival te bezoeken. Ik vond het erg leuk, omdat het heel informeel was en het draaide voor mij alleen om de ervaring en het plezier! Ook heb ik er hele leuke foto’s aan overgehouden en een gezellige dag in Amsterdam!

Wat is jouw leukste Instagram foto en waarom vind je dat?
Niet per se de leukste, maar het zijn zeker wel 3 favorieten! De eerste is een “flatlay” van een aantal items die ik meenam naar mijn diploma-uitreiking. De items heb ik op een toffe spread van Vogue neergelegd en het is een mooie beeld geworden. De tweede is van deze maand, toen ik met mijn lieve mams in New York was voor mijn verjaardag. Het was een heerlijke week en ik heb daar heel veel foto’s gemaakt die allemaal op mijn Instagram terug te vinden zijn en ook op mijn blog! De derde is een foto die ik op wintersport heb gemaakt van een flatlay met de inspirerende Negin Mirsalehi op de cover. Ze heeft de foto op Instagram gespot en geliked, wat ik wel bijzonder vond!
spot onspot onspot on

Wat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Probeer echt je eigen style te creëren en zorg voor een goede camera. Beeldtaal is tegenwoordig heel belangrijk en soms zegt een goed beeld heel veel meer dan de tekst erbij. En have fun natuurlijk! De foto’s maken, erover schrijven, de positieve reacties en trends spotten is gewoon erg leuk, dus doe het vooral voor jezelf.

Neem een kijkje op de leuke blog van Marlèna of volg haar op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment