Spot on: Mieks Mind

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Mieke van de blog Mieks Mind in Spot on! 

spot on

Deze week in Spot on zetten we Mieke van Mieks Mind in de spotlights! Mieke is 26 jaar en woont in Noord-Brabant samen met haar vriend. Twee jaar geleden is ze afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Daar volgde ze de opleiding HBO Pedagogiek. Hierna heeft ze 2 jaar gewerkt als woonbegeleidster in Eindhoven. Ik vond het altijd leuk om te schrijven wat ik meegemaakt had, of wat er in die week voor mij op de planning stond. Een blog aanmaken leek me zeker wel wat maar door een drukke baan etc. kwam dit er maar niet van. Doordat ik thuis kwam te zitten is dit er wel van gekomen en nu kan ik dan eindelijk mijn hobby uitvoeren via mijn blog: Miek’s Mind. Lees verder om meer te weten te komen over Mieke!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Afgelopen winter ben ik begonnen. Ik las altijd al andere blogs en ik vond dit hartstikke leuk. Ik vind mijzelf vrij creatief en in bloggen kon ik mijn creativiteit kwijt. Ik heb nog geen moment gehad dat ik dacht: ‘waar zal ik nu weer over bloggen?’Ik kan in het bloggen dus mijn creativiteit kwijt en bloggen over onderwerpen die mij aanspreken. Daarnaast wil ik mijn doelgroep ook inspireren met bepaalde onderwerpen. Ik kan bijvoorbeeld heel enthousiast zijn over een product en iedereen laten weten waarom het zo’n fijn product is.

Wat maakt jouw blog uniek?
Je vindt er allerlei onderwerpen en niet specifiek 1 ding. Houd je van beauty, health, lifestyle.. noem maar op, het verschijnt op mijn blog! Daarnaast is mijn blog heel persoonlijk. Ik ben een erg open persoon en eigenlijk mag vrijwel iedereen alles van me weten. Natuurlijk niet alles, maar vrij veel. Ik sta open voor iedereen en een beetje Brabantse gezelligheid en sfeer zie je terug in mijn blog.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik vond het leuk om samen te werken met Hairjewelz bij Elle. Ik was zelf al erg enthousiast over de haarbandjes omdat ik ze zelf al een tijdje draag. Nu kon ik mijn enthousiasme ook overbrengen naar de lezers en ze blij maken met een Hairjewelz.

Wat is jouw leukste instagram foto en waarom vind je dat?
De foto waar ik zelf op sta wat tevens ook mijn profiel foto is. Ik had die dag een make-over met nieuwe kleren, een bezoek aan de kapper, noem maar op. Dat was een leuke dag!


Spot on

Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Blijf bij jezelf en ga niet ‘de meute’ achterna. Probeer origineel te blijven, schrijf wat JIJ leuk vindt en waar jij je in interesseert. Wanneer een nieuw palette uit is en er wordt door 100 bloggers over geschreven, dan is dat leuk maar ik ga niet alle 100 reviews lezen. Bedenk eens wat anders, wie weet kom je nog onverwacht uit de hoek!

Neem een kijkje op de leuke blog van Mieke of volg haar op Instagram!

 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment