Spot on: Miss Joesten

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Fleur van de blog Miss Joesten in Spot on!  

Schermafbeelding 2016-01-22 om 20.22.17Deze week in Spot on zetten we Fleur van de blog Miss Joesten in de spotlights! Fleur is 20 jaar en studeert International Communication & Media Studies in Utrecht. Sinds januari woont ze aan de overkant van de plas, ze zit namelijk in Engeland voor haar studie. Deze reislust was er altijd al en de behoefte om er over te schrijven ook! In haar vrije tijd is ze dan ook negen van de tien keer achter haar lens te vinden en haar hoofd stroomt altijd over van de ideeën. Sinds 2007 heeft ze al meerdere blogs gehad. Op haar blog schrijft ze dan ook over haar leven als levensgenieter/student. Een beetje rock ‘n roll, vaak te zien met rode lippen, dromerig, koppig, impulsief, ambitieus, ietwat chaotisch, maar bovenal verliefd op het geschreven woord, zo zou je haar het beste kunnen omschrijven. Lees gauw verder om meer over deze creatieve meid te weten te komen!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Mijn blog bestaat nu iets langer dan anderhalf jaar. Ik heb op 15 april 2014 mijn domein aangemaakt en mijn eerste artikel geplaatst. Het schooljaar 2012-2013 heb ik in Amerika op een high school doorgebracht en tijdens dat jaar heb ik een uitgebreide reisblog bijgehouden met al mijn verhalen en belevenissen. Toen ik eenmaal weer terug in Nederland was heb ik een tijdlang geen blog bijgehouden, maar op een gegeven moment miste ik dat heel erg en begon het toch te kriebelen. Daar kwam een drietal blogs uit die ik na een maand weer offline haalde, tot ik het op een gegeven moment toch serieuzer aan wilde pakken. Ik kocht een domeinnaam, sloot mij aan bij een host en Missjoesten.nl was geboren.

Wat maakt jouw blog uniek?
Mijn blog is een mix van persoonlijke verhalen, reiservaringen en lifestyle. Ik deel DIY’s, recepten, outfits, maar ook artikelen met een persoonlijke noot. Die persoonlijke noot is denk ik wat mijn blog uniek maakt, want op die manier komen mensen terug niet om wat er geschreven wordt, maar om wie het schrijft. Zo schrijf ik regelmatig verhalen over mijn eigen twijfels en ervaringen, waar dan vaak positief op wordt gereageerd en waar lezers ook laten weten dat ze het heel herkenbaar vinden. Het is fijn om ook dat te kunnen delen op mijn blog en ik heb echt het idee dat mijn blog een positief platform is waar niet alleen ik mezelf kan zijn, maar ook mijn lezers.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Dat was denk ik mijn samenwerking met de VerzamelaarsJaarbeurs. De VerzamelaarsJaarbeurs is een vintage evenement dat twee keer per jaar plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht en waar ik al sinds dat ik een klein meisje ben naartoe ga. In oktober vond wederom een editie van het evenement plaats en dit keer mocht ik tien kaarten weggeven én mocht ik er zelf voor mijn blog naartoe. Op dat soort momenten knijp ik wel even in mijn handjes dat mijn blog dit allemaal mogelijk maakt.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Poe, dat vind ik toch wel even een lastige vraag. Instagram is mijn favoriete social media medium en ik ben er dan ook zeer actief mee bezig. Als ik dan toch moet kiezen ga ik denk ik voor een foto van de vakantie met mijn vriend samen op Ibiza afgelopen zomer. De zee was daar azuurblauw en we aten er ’s avonds de meest heerlijke tapas, wat zorgde voor geweldige herinneringen aan de twee weken die we op het eiland hebben doorgebracht.spot onWat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Stop niet als je het idee hebt dat niemand je blog leest. Mijn blog kreeg op het begin nauwelijks bezoekers, wat ook ontzettend logisch was. Nu lezen steeds meer mensen mijn verhalen en dat is echt ontzettend leuk, maar het is natuurlijk zeker wel eens anders geweest. Het is soms lastig om naar andere bloggers te kijken en dan te zien dat ze veel harder groeien dan jij, maar het is zonde om het dan op te geven en te stoppen met je blog. De aanhouder wint en uiteindelijk moet je er zelf natuurlijk in eerste instantie gewoon heel veel plezier aan beleven. Daar begint het mee, de rest komt vanzelf wel.

Neem een kijkje op de leuke blog van Fleur of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment