Spot on: My Lifestyle Diary

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Nina van de blog My Lifestyle Diary in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Nina van My Lifestyle Diary in de spotlights! Nina is 20 jaar oud en heeft een grote liefde voor mode, ijs, Brandy Melville, grote jumpers, thee en veel meer! Ze noemt zichzelf een ‘old vintage dreamer’ en deze dingen vind je dan ook terug op haar blog! Lees snel verder om meer over Nina te weten te komen!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
In 2012 begon ik aan International Lifestyle Studies in Tilburg. Voor het vak Coolhunting was het de bedoeling dat wij een blog gingen bijhouden. Het bloggen over dingen die ik zelf leuk vind, bijvoorbeeld mijn outfits, vond ik uiteindelijk veel leuker dan bloggen als ‘studie opdracht’. Ik heb helaas maar 1 jaar van die studie gevolgd, maar het bloggen ben ik altijd blijven doen. En zo blog ik nu alweer drie jaar!
 
Wat maakt jouw blog uniek?
Dit is een lastige vraag! Ik weet niet zo goed of je blog deze tijd nog wel uniek kan zijn, maar ik hou mezelf altijd voor dat ik blog over dingen die ik zelf leuk vind en dingen die dicht bij mij staan. Ik vind outfit posts het leukste om te maken/schrijven, maar er zijn ook artikelen over heel veel andere onderwerpen zoals bijvoorbeeld interieur (mijn studentenkamer).
 
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik heb nog niet echt campagnes gedaan voor mijn blog, wat ik niet erg vind, want dat is niet echt de reden waarom ik mijn blog begonnen ben. Af en toe mag ik wel eens wat kleren uitzoeken wat ik heel erg gaaf vind! Maar dit is dan misschien meer iets voor de toekomst! 🙂
 
Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat? 
Dat is deze outfit foto gemaakt in Antwerpen (door mijn vriendje). Ik had toen mijn eerste Cheap Monday broek aan en was/ben heel blij met de gebreide hoofdband, die ga ik deze winter zeker weer dragen! Deze foto is mijn favoriet als ik moet kiezen tussen al mijn foto’s. Denk ik dan, want kiezen is altijd moeilijk!
spot on
Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Mijn tip is: blog over wat je zelf leuk vindt en wat jouw interesseert, niet posten om het posten maar alleen als je echt iets hebt (van kwaliteit) waar je trots op bent. Ook vind ik zelfgemaakte goede foto’s echt een plus. Als ik naar andere blogs kijk, kijk ik als eerste naar de foto’s en daarna pas naar de inhoud, dus eigen foto’s zijn erg belangrijk!

Neem een kijkje op de leuke blog van Nina of volg haar op Instagram!


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!

 

 

 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment