Spot on: Paradise of Dana

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Dana van de blog Paradise of Dana in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Dana van de blog Paradise of Dana in de spotlights! Dana is een Belgische blogger en werkt in het dagelijkse leven als administratief medewerker. In haar vrije tijd is ze vaak bezig met haar blog. Daarnaast is ze gek op series en films, lekker op de bank kijken of in de bioscoop! Op haar blog verschijnen er wekelijks artikelen over uiteenlopende thema’s en regelmatig schrijft ze ook over haar persoonlijke leven. Haar hondje Lola is haar best vriend en die zul je dan ook veel op haar blog tegenkomen! Lees gauw verder om meer te weten te komen over Dana!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben sinds mei 2015 officieel begonnen met mijn blog die met de toepasselijke naam “Paradise of Dana” gedoopt werd. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik naast mijn dagelijkse job altijd met mijn computer bezig ben en omdat ik nogal een creatieve persoon ben zocht ik een uitlaatklep om te schrijven over verschillende dingen die me opvallen in de wereld. Via mijn blog doe en wil ik evenementen bezoeken waar ik vroeger nooit naartoe zou gaan. Ik durf ook meer nu ik mijn blog heb. Ik was al sinds mijn tienerjaren gefascineerd door andere bloggers. Ze waren zo creatief en ik vond het altijd leuk om hun verhalen of producten te lezen en uit te proberen. Naast bloggen teken ik graag en probeer ik allerlei dingen uit met foto’s zoals bewerken, maar geen Photoshop ;). Bloggen is mijn favoriete hobby geworden naast mijn dagelijkse job!

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik steek overal een vleugje Dana in. Ik probeer over dingen te schrijven die ik zelf interessant vind. En via foto’s en video’s probeer ik mijn leven in beeld te brengen. Ik vind het belangrijk dat de lezers van mijn blog de persoon achter de woorden beter leren kennen. Ik vind iedere pagina van een blogger al uniek op zichzelf. Iedere blogger is goed in iets!

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
De Maybelline 100 years campagne! Via Instagram zag ik op de pagina van Maybelline Belgium dat ze mensen zochten om mee te doen aan de 100 jaren Maybelline wedstrijd. De wedstrijd ging als volgt: je moest een video maken waarop je Maybelline een gelukkige verjaardag wenste op een leuke, creatieve manier. Ik deed dit en na een paar dagen kreeg ik bericht dat ik met 12 andere meisjes mocht meedoen! Ik kreeg ook een meet & greet samen met Talisa en Céline van TottalyTwo. Op deze dag mocht ik een tutorial doen van de jaren 30! Dit was heel leuk, zie resultaat hier!

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Mijn leukste Instagram foto is de foto met Lola tijdens onze eerste vakantie in Cadzand! Samen met mijn moeder genieten van een verlengd weekend in het Noordzee hotel te Cadzand. We gaan dit jaar terug maar dan met het hele gezin! De wind in onze haren, een leuke herinnering!spot on

Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Wanneer je niets hebt om over te schrijven, neem dan even pauze tot je nieuwe ideeën hebt! Het is beter één goed artikel te schrijven dan 3 slechte. Ga wandelen, shoppen of geniet van een film om even iets anders te doen dan bloggen. Ga creatief aan de slag met de dingen die je om je heen ziet!

Neem een kijkje op de leuke blog van Dana of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment