Spot on: Pink it

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Bianca van de blog Pink it in Spot on!  

spot onDeze week in Spot on zetten we Bianca van de blog Pink it in de spotlights! Bianca is een spontane meid en heeft een grote passie voor bloggen. Daarnaast is ze een echte lipstickjunkie en heeft ze een zwak voor sterrenprintjes (op producten en kleding). Ze schrijft voornamelijk over beauty en mama onderwerpen. Food en (plus size) fashion zijn onderwerpen die ook af en toe voorbij komen. Lees gauw meer over Bianca!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Dat was 19 januari 2014, inmiddels twee jaar geleden. Ik was na een verhuizing ergens komen te wonen en kende er nog helemaal niemand. Aangezien ik in mijn jeugd ook veel sites en blogs had, wilde ik het bloggen weer gaan oppakken. Ik merkte dat ik enorm veel plezier had door het bloggen en heb er ook veel lieve meiden online door leren kennen.

Wat maakt jouw blog uniek?
Ik blog puur over onderwerpen die ik echt leuk vind, zo heb ik niet één speciale niche. Dat zie ik maar als een pluspunt aangezien je dan ook niet vaak zonder inspiratie kan zitten. Daarnaast blijf ik voor mijn gevoel erg dankbaar, vanwege de reacties op mijn artikelen, de leuke PR pakketjes en lieve berichtjes op social media.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Vorig jaar mocht ik meedoen met de Kneipp Beauty Geheim campagne, dat was samen met véél grotere bloggers dus ik vond dit echt een hele gave campagne om mee te maken. Daardoor heb ik ook met een stukje in een tijdschrift gestaan en dat is stiekem ook wel speciaal om mee te maken!

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Als ik moet kiezen (ik ben nogal actief op Instagram) dan is het deze foto. Ik heb nou eenmaal een maatje meer en ik schrijf zelf ook over plus size fashion. Deze foto plaatsen was stiekem best een beetje “eng” voor mij, omdat ik soms best onzeker kan zijn over mijn lichaam. Maar ik heb juist onwijs lieve en gave reacties gekregen, en ook mailtjes van meiden die het als een soort inspiratie zien omdat zij zelf ook een maatje meer hebben. Iedereen is namelijk mooi, het maakt helemaal niet uit welke maat je hebt!spot onWat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Blog vooral voor het plezier en laat je nooit ontmoedigen door anderen. Als je iets wilt dan lukt het!

Neem een kijkje op de leuke blog van Bianca of volg haar op Instagram! 

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment