Spot on: Sim's Cup of Tea

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Simone van de blog Sim’s Cup of Tea in Spot on! 

Spot onDeze week in Spot on zetten we Simone van Sim’s Cup of Tea in de spotlights! Simone is 28 jaar en komt uit het zuiden van het land. Doordeweeks werkt ze full-time bij een groot telecommunicatiebedrijf en buiten deze uren houdt ze zich bezig met bloggen, daten met vriendinnen en binge-watchen. Haar interesse voor bloggen is ontstaan door het jarenlang volgen van andere blogs. Steeds vaker dacht ze: “Waarom begin ik zelf eigenlijk geen blog?” Op 6 mei 2015 was het dan zover, Sim’s Cup of Tea was geboren! Lees gauw verder om meer te weten te komen over Simone!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Sinds 6 mei staat Sim’s Cup of Tea officieel online. De eerste paar weken schreef ik nog op het gratis platform van WordPress. Dit beviel echter helemaal niet. Ik wilde graag meer opties om mijn site echt eigen te maken. Vlak daarna kocht ik dus mijn eigen domein. Ik volg al jaren blogs van anderen. Het gevoel dat ik er zelf ook iets mee moest doen, bleef maar aan me knagen. Na goed nadenken heb ik de stap eindelijk gezet. En daar ben ik ontzettend trots op! Ik doe het elke dag met veel plezier en geniet er enorm van.

Wat maakt jouw blog uniek?
Volgens de meeste adviezen op het internet kun je het beste voor één bepaalde niche kiezen. Daar doe ik niet aan mee. Ik vind teveel dingen leuk, dus ik wil niet over één bepaald onderwerp schrijven. Het is mijn blog en ik zou er minder van genieten als ik zogenaamde ‘regels’ zou volgen. Ik houd me wel aan een aantal specifieke onderwerpen, met af en toe eens een uitschieter. Zo is er voor ieder wat wils! Aangezien alle artikelen vanuit mijn persoonlijke ervaring geschreven zijn, maakt dat alles ‘My Cup Of Tea’.

Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik ben twee weken geleden geselecteerd voor een bijzondere boekenbrunch. Ik ben ontzettend blij dat ik hier deel van mag uitmaken. De opdracht houdt in dat ik samen met tien andere bloggers, twee Nederlandse auteurs ga ontmoeten. En daar mogen we ze de hemd van het lijf vragen. Ik heb nog nooit andere bloggers ontmoet en al helemaal nog nooit een bekende auteur, dus ik kan niet wachten tot het zo ver is! Daarnaast worden de twee nieuwste boeken van deze auteurs in het zonnetje gezet. Meer kan ik nog niet verklappen, maar jullie kunnen het snel op mijn blog lezen.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Poeh, dat is een lastige! Ik vind wel meerdere foto’s leuk. Als ik moet kiezen ga ik voor een vakantiefoto van afgelopen juni. Dit was echt de meest fantastische vakantie ooit!

Spot onWat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Volg je hart! Schrijf over jouw passies en de dingen die jou interesseren of waar jij goed in bent. Niemand kan je vertellen wat goed of fout is. Er zijn altijd bepaalde richtlijnen waar je je aan kunt houden om jouw blog tot een succes te maken, maar blijf wel dicht bij jezelf. Ook adviseer ik je om je niet blind te staren op de grote en bekende bloggers. Ook zij zijn ooit onderaan begonnen. En zolang jij er plezier aan beleeft en de juiste mensen jouw blog bezoeken, blijft het altijd leuk! Of dat er nu 10 of 10.000 per maand zijn.
Neem een kijkje op de leuke blog van Simone of volg haar op Instagram!

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment