Spot on: The After Work Blog

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy.nl een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Cindy van de blog The After Work Blog in Spot on! 

10458720_1448271598777870_4855961445651059271_nDeze week in Spot on zetten we Cindy van The After Work Blog in de spotlights! Cindy is bijna 23 jaar en woont in Antwerpen. Ze is begonnen met bloggen om haar interesse in interieur en fashion te delen met de wereld. Ze blogt full-time en daarnaast werkt ze als visual commercial bij de Zara. Zoals je ziet, allebei haar banen zijn gerelateerd aan haar grootste passie: fashion! Lees gauw verder om meer te weten te komen over Cindy!

Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ongeveer 6 jaar geleden begon ik met bloggen; begin juni 2009. Voornamelijk omdat ik toen al veel met mode bezig was en het ontdekken van mijn eigen stijl. Aangezien ik overal op het internet inspiratie vond, vond ik het interessant om deze voor mezelf bij te houden en te delen met mijn klasgenootjes. Wat toen begon als een onschuldige moodboard is uitgedraaid op een wel bekeken blog!
Wat maakt jouw blog uniek?
In 2014 ben ik het nieuwe blogproject ‘THE AFTER WORK BLOG’ gestart. Waarom juist dit? Dit komt doordat ik daarvoor een pure Fashion Blog had (YOUR DAILY DOSE OF FASHION) en ik na 5 jaar weer een uitdaging wilde in de blogger wereld. Fashion blogs gaan vaak goed, maar na zo’n lange tijd verlang je naar iets nieuws. Ik veranderde van job, spendeerde meer tijd aan het extra leven (reizen, genieten van uit eten gaan, mezelf verwennen met wellness, het kopen van mijn huis…) waardoor ‘Your Daily Dose of Fashion’ niet meer up-to-date was. Nu blog ik echt met de intentie om de lezers een realistische kijk in mijn wereld te geven en over alles wat ik doe na het werk. Meer een lifestyle blog dus!
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen?
Ik heb al met vele merken mogen samenwerken, maar sommige springen er echt uit. Bijvoorbeeld die met 3SUISSES, Jack&CO en Sacha Shoes.

Wat is jouw leukste Instagram foto/video en waarom vind je dat?
Eigenlijk heb ik er drie:
Spot on
1. De meest recente is deze in mijn zwembad. Mijn favoriet omdat ik toen na de start van de uitverkoop (dit was trouwens een mega warme dag) eindelijk kon genieten van wat rust en een verfrissende duik!

Schermafbeelding 2015-09-07 om 10.03.12
2. Mijn ALL TIME favo! Deze outfit werd gemaakt in samenwerking met H&M voor mijn blog.

3.
3. En de meeste belangrijke foto op mijn IG is deze. Hier pakte mijn favoriete artiest, Tamer Hosny, heel doodleuk mijn GSM en nam hij een selfie met me. Whaaam! Mijn leven werd compleet na deze foto. Ik ben ondertussen al ongeveer 9 jaar fan van hem en zag hem in april voor het eerst live in België optreden.

Wat is jouw ultieme tip voor jouw medebloggers?
Schrijf eerst en vooral over wat jij zelf leuk vindt en niet waar de hele wereld over schrijft. Hetzelfde geldt voor je looks: draag wat jij leuk vindt en niet wat iedereen draagt. Deze persoonlijke touch zal net jouw brand mark zijn en je blog nog extra speciaal maken. En vergeet mijn motto niet: Love life and life will love you!

Neem een kijkje op de leuke blog van Cindy of volg haar op Instagram!

Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on!
Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment