Spot on: The Blonde Tornado

Elke maandagmiddag vind je hier op iGlossy een kort interview met een leuke online influencer in de topic: Spot on! Waarom zijn zij met bloggen begonnen, wat was hun leukste blogcampagne en wat is hun favoriete Instagramfoto? Dit keer Amy van de blog The Blonde Tornado in Spot on!  

spot on Deze week in Spot on zetten we Amy van de blog The Blonde Tornado in de spotlights! Amy is een meisje met een bovenmatige interesse in mode en komt uit Barendrecht. Ze heeft haar diploma Fashion, Design & Styling en is nu bezig met de opleiding Small Business & Retail Management. Ze heeft dan ook grote plannen voor de toekomst! Ze schrijft dan ook niet alleen over mode, maar ze neemt jullie af en toe ook mee tijdens haar reis naar de modewereld. “She is busy and wild, with messy blonde curls. She is the blonde tornado!” Meer weten over deze fashionista? Lees dan snel verder!
Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom? 
In het eerste jaar van mijn opleiding Fashion Design en Styling op het ROC Mondriaan kreeg ik enorm veel inspiratie. Tijdens mijn stage bij Oscar B merkte ik dat ik meer wilde dan alleen kennis, ik wilde het graag delen. Op een blauwe maandag ben ik begonnen met het schrijven van mijn blog. Ik merkte dat er veel positieve reacties kwamen en dat mensen adviezen van mij wilde. Een jaar later heb ik gesolliciteerd voor een stage bij Gaastra International sportswear en werd ik aangenomen! Later hoorde ik dat zij mijn blog hadden gelezen. Dat vond ik best een eng idee.
Wat maakt jouw blog uniek?
Waarmee ik mij onderscheid in vergelijking tot andere bloggers is vooral dat ik met humor schrijf. Het is niet zo dat je helemaal in een deuk ligt om een artikel over mode, maar mijn schrijfstijl straalt een bepaalde “gekheid” uit. Ik hou niet van veel te serieuze blogs of bloggers die jou wel even gaan vertellen hoe het moet. Daarnaast ben ik heel eerlijk en open over gevoelens en meningen, dit kan men ook enorm waarderen!
Wat vond je de leukste campagne die je hebt mogen doen? 
Of het nou echt een campagne valt te noemen, dat niet. Maar ik heb wel een enorm leuke samenwerking gehad met blogger Rachel Keijzer! We hebben samen een fotoshoot gedaan in Rotterdam. Door elkaars ervaringen en kennis te delen kregen we beiden weer veel nieuwe inspiratie. Haar blog was op dat moment al wat verder ontwikkeld dan de mijne, ze heeft mij enorm geholpen om mijn blog ook wat professioneler over te laten komen.
Wat is jouw leukste Instagram foto en waarom vind je dat? 
Mijn leukste Instagram foto.. hoe kan ik die nou kiezen?!? Maar één foto gaat mij niet lukken maar deze 3 zijn absoluut mijn favoriete foto’s! De eerste foto is het resultaat van wekenlang zwoegen, onderzoeken, tekenen, knippen en plakken. Dit is mijn examenopdracht! De bedoeling was om een collectie te ontwerpen voor een bestaand modemerk. De tweede foto is gemaakt op mijn examenuitreiking. Weken gezocht naar het perfecte jurkje, niet wetende dat iedereen dacht dat Marilyn Monroe herboren was. De derde foto is gemaakt in mijn zolderkamertje, op de foto staat mijn favoriete parfum Si en daarbij liggen vanille geurende bloemen die van mijn oma zijn geweest. Deze foto’s symboliseren mijn liefde voor mode en mijn parfum is ook iets persoonlijks.
spot on spot on spot on
Wat is jouw ultieme tip voor medebloggers?
Mijn ultieme tip is: blijf lekker jezelf en doe waar je van houdt! Comparison is the thief of joy.

Neem een kijkje op de leuke blog van Amy of volg haar op Instagram! 


Wil jij ook met je blog in Spot on? Stuur dan jouw antwoorden op bovenstaande vragen naar manuela@bloggermedia.nl en wie weet sta jij met jouw blog in de volgende Spot on! 

Germaine

Germaine

Ik houd van reizen, schrijven en fotograferen. II Digital Nomad II Virtual PR agent II Social Influencer II Specialized in influencer marketing II Loves to travel and meet new people ll For collaborations, send me an e-mail!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookLinkedIn

Leave your comment